FAR OG BARN: David Beckham sammen med barna Harper og Cruz, før legendekampen på Old Trafford i mai. Foto: Martin Rickett / PA Wire

Nå er Harper (8) og Cruz (14) Beckham døpt

Lørdag ble ekteparets yngste barn døpt. På Instagram har Victoria Beckham delt bilder fra den store dagen.

Det ene bildet viser Harper (8) og Cruz (14) som står ved siden av hverandre ved alteret under dåpsseremonien.

Cruz er ikledd en svart, stilig dress, mens Harper har på seg en fin, fotsid kjole.

– En stolt dag da vi i dag så Harper og Cruz bli døpt foran våre venner og familie. Så mye å være takknemlig for, skriver den stolte firebarnsmoren under bildet.

– En ære

På det andre bildet er også barnas fadderne, ekteparet selv og Romeo (17) og Brooklyn (20) med. Ifølge Metro ble de to eldste barna døpt i 2003, og ekteparet skal lenge ha planlagt å ha samme type seremoni for Harper og Cruz også.

Det er skuespiller Eva Longoria, sanger Marc Anthony, frisør Ken Paves og sportsagent David Gardner som har blitt valgt som faddere.

– Jeg kunne ikke vært stoltere av mine barn og takknemlig for min familie, og de mest fantastiske fadderne, skriver Victoria Beckham under bildet.

Eva Longoria har repostet det samme bildet og skrevet

– For en ære å være fadder for verdens søteste lille jente.

Celeber gjesteliste

Det har tidligere blitt skrevet at ekteparet planla å ha en feiring etter dåpsseremonien på familiens herregård i Costwolds, skriver Daily Mail.

På gjestelisten sto stjerner som Elton John og ektemannen David Furnish, som er faddere for Romeo og Brooklyn. Under det ene bildet som Victoria Beckham har publisert på Instagram, skriver Elton John:

– Skulle ønske vi kunne ha vært der! Vi elsker dere alle sammen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder