Aslag Haugen omgitt av (f.v.) Chris Holsten, Tuva Syvertsen, Odd Nordstoga, Magnus Clausen (Morgan Sulele), Frida Ånnevik og Linnea Dale. Foto: Wilfred Lie/TV 2

Haugens kveld i «Hver gang vi møtes» – VGs dom låt for låt

Aslag Haugen var andre hedersgjesten ut. VGs anmelder Tor Martin Bøe kastet terning på deltakernes Hellbillies-tolkninger. Også leserne har talt.

– Nei, følelser er ikke favorittemaet mitt. Men jeg må si at det gikk mye bedre enn det jeg hadde fryktet, fortalte en blid Aslag Haugen (59) om TV-programmet da VG møtte ham på pressetreff i Oslo forrige uke.

Samtidig forsikret han at han sikkert bare hadde godt av å snakke ut om ting.

– Det har vi nok alle sammen.

Forrige uke var det Odd Nordstoga som var hedersgjest, også han var skeptisk til hvordan det ville bli å snakke om følelsene.

Men i kveld var det Haugen som ble hyllet av av Linnea Dale (28), Frida Ånnevik (35), Odd Nordstoga (47), Morgan Sulele (28), Tuva Syvertsen (36) og Chris Holsten (26).

Se bilder fra fremføringene i spesialen (artikkelen fortsetter under):

Sekser

På ironisk vis forklarte Tuva Syvertsen at hun ikke var nervøs i det hele tatt før sin opptreden. Men det hadde hun heller ingen grunn til å være. Hun var den eneste som lokket frem en sekser på terningen av anmelder Tor Martin Bøe.

Lenger ned i artikkelen kan du lese hvordan VGs anmelder mener artistene presterte i kveld. Også VG-leserne kan gi terningkast.

I tillegg rørte Syvertsen kveldens hedersgjest til tårer med sin fremførelse av «Røta», en låt som var skrevet av Haugens avdøde bror Arne Sigurd Haugen.

Arne Sigurd Haugen gikk bort i en bilulykke sommeren 2011.

– Sånt er fullstendig umulig å forberede seg på. Det er ingenting å gjøre, annet enn jævlig savn og sorg, sier Haugen i programmet.

les også

Hellbillies-Aslag: – Følelser er ikke favorittemaet mitt

Ny musikalsk drakt

– Det er en morsom greie å få presentert en av låtene du har skrevet i en totalt annerledes musikalsk drakt, som jeg aldri hadde tenkt at kunne gjøres på den måten, fortalte Hellbillies-stjernen til VG.

Da VG snakket med Haugen i sommer, fortalte han at han hadde takket nei til «Hver gang vi møtes» hele syv ganger. Denne gangen lot han seg overtale.

Nedover kan du lese VGs anmeldelser av de forskjellige låtene i lørdagens episode. Også du kan stemme.

«Hver gang vi møtes»-artistene: Dette gruet de seg mest til

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder