BOLIGEIER: Isabel Raad, her i forbindelse med boklanseringen like før nyttår. Foto: Hallgeir Vågenes

Isabel Raad har kjøpt sin første leilighet: – Heftig

Toppbloggeren (25) er i ekstase, men vil gjøre alt hun kan for å holde sin kommende adresse hemmelig.

Raad har i årevis skrevet om leilighetsdrømmen. Nå er den oppfylt.

«Jeg kan knapt tro det som har skjedd i dag! JEG – kjøpt meg BOLIG?!?!!? Det kan ikke være sant! Altså, jeg har hatt adrenalin fra sekundet jeg fikk beskjed om at jeg vant budrunden og dermed blitt eier av en super fin leilighet!», sprudler hun i bloggen tirsdag ettermiddag.

Hun bekrefter overfor VG at det føles «skikkelig godt».

– Dette er virkelig etterlengtet. Jeg har lett aktivt siden desember, og selv om den nye leiligheten kanskje ikke er helt perfekt ennå, så ser jeg et stort potensial i den. Den er stor, fin og lys – med to soverom, forteller hun.

les også

Isabel Raad om oppveksten: – Jeg kjenner på ordentlig sinne

Fortsatt ligger boligannonsen ute på Finn, så Raad vil ikke gi mange detaljer i frykt for at folk skal gjette seg til hvilken leilighet det dreier seg om.

– Da vil folk bare begynne å søke. Men den er i Oslo, det er alt jeg vil si.

– Hvorfor er det så viktig å holde det hemmelig?

– Da jeg leide en leilighet for en tid siden, kom adressen min ut på Jodel. Folk postet bilder utenfor blokken. På den tiden bodde jeg alene, og jeg ble livredd da fremmede begynte å banke på og ringe på midt på natten. Dermed begynte jeg å sove hos andre og bare være hjemme på dagtid, forteller bloggkjendisen.

Derfor håper hun at det skal forbli en hemmelighet også fremover hvor hun bor. For tiden bor Raad hos søsteren sin, men hun overtar sin nye bolig i juli.

les også

Skuffet Isabel Raad langer ut mot TV 2-serien «Bloggerne»

Først skal leiligheten pusses opp.

– Jeg er i full gang med å finne håndverkere. Badet og en del av kjøkkenet skal «shines» opp. I tillegg skal alle gulvene byttes, og det skal males.

Raad hevder at hun selv har ti tommeltotter når det gjelder praktisk arbeid.

– Jeg er overhodet ikke flink, så jeg må få hjelp av folk som kan det, ler hun.

les også

Isabel Raad har rett

25-åringen, som like før jul lanserte sin egen turbulente livshistorie i bokform, er mektig stolt over å være boligeier.

– Det er så heftig. Jeg er vant med å bo alene, for jeg har gjort det siden jeg var 17. Kun når jeg har hatt kjæreste har jeg hatt samboer. Endelig går pengene mine til noe eget og ikke til å nedbetale andres lån, sier hun.

På spørsmål om boligjakten kan komme til å ende opp som TV-underholdning i for eksempel «Boligjakten» på TV 3, svarer Raad:

– Ingen kommentar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder