PÅ HJEMMEBANE: Robin Williams' barn Zelda (t.v.), Zak og Cody (t.h.), fikk selskap av farens bestevenn Billy Crystal på Giants-banen før avkast. Foto:Marcio Jose Sanchez,Ap

Robin Williams' barn hedret komistjernen

Billy Crystal og barna til avdøde Robin Williams, overvar en
gigantisk hyllest av skuespilleren under en baseballkamp med favorittlaget Giants.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det var i den femte kampen i den nordamerikanske baseballserien, mellom San Francisco Giants og Kansas City Royals, hyllesten fant sted søndag kveld.

Williams, som ble funnet død 11. august, var selv Giants-fan, og i forkant av kampen ble bilder av skuespillerens mest folkekjære rollefigurer vist på storskjermene på stadion.

Til stede var både vennen og kollegaen Billy Crystal, samt Williams’ barn Zak, Zelda og Cody. Zak Williams fikk æren av å kaste den symbolske åpningsballen – til Crystal, melder Huffington Post.

Deretter kom også søsknene ut på banen, iført Giants-drakter, og mottok tilskuernes jubel. På hovedskjermen ble det vist en videomontasje med høydepunkter fra Williams’ karriere, samt klipp av ham fra forskjellige besøk på stadion, deriblant et klipp der skuespilleren leder publikum i allsang.

– Vi er beæret over å være her med støtte til hyllesten av vår far. Han elsket hjembyen sin, og spesielt Giants, sa barna i en uttalelse gjennom baseballklubben.

– For oss er det en enorm glede, og nærmest surrealistisk, å stå for det seremonielle første kastet i en World Series-kamp for laget vårt, til pappas beste venn. Vi kan ikke tenke oss noen bedre måte å hedre hans minne. Heia Giants! Fortsatte budskapet, ifølge Huffington Post.

Kampen fant sted på Giants’ hjemmebane, AT & T Park i SanFrancisco. Billy Crystal har også tidligere hyllet vennen, blant annet under Emmy-prisutdelingen i august.

Williams var 63 år gammel da han tok livet sitt, og det ble senere kjent at han slet med depresjon og led av et tidlig stadium av Parkinsons sykdom.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder