RØK UT: Eli Kristen Hanssveen tørket tårene etter at det ble klart at hun måtte forlate sangkonkurransen. Foto: Helge Mikaelsen/VG

Eli Kristin røk ut av «Stjernekamp»: Tårevåt avskjed:- Det er helt tomt

Eli Kristin Hanssveens (40) versjon av disko- låten «Hung Up» og duetten med Agnete Johnsen falt ikke i smak hos publikum. Dermed måtte 40-åringen forlate sangkonkurransen.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over seks år gammel

I kveldens sending av «Stjernekamp» imponerte Agnete Johnsen og Eli Kristin Hanssveen VGs ekspertdommer Hans-Erik Dyvik Husby, som mente de sang duetten «Just Give Me A Reason» bedre enn originalen.

Likevel var det sistnevnte som måtte forlate sangkonkurransen lørdag kveld.

- Satan. Dritt. Nok snakka, var Hanssveens umiddelbare respons da programleder Kåre Magnus Berg spurte hva hun følte.

Trøstet av datteren

Etter det ble klart at 40-åringen måtte forlate «Stjernekamp» fikk hun trøst av datteren Johanne Isabel (4).

- Hun har ikke vært her hver gang, så jeg er veldig glad hun var her i kveld, sier Hanssveen til VG.

Operasangeren synes det har vært fantastisk å få lov til å være med på sangkonkurransen, og synes det var tøft å innse at det nå er over.

- Jeg vet ikke, det er helt tomt. En måtte gå ut, og det ville vært trist om en av de andre røk og, sier 40-åringen til VG.

- Ut med flagget til topps

Tidligere «Stjernekamp»-deltaker Hans-Erik Dyvik Husby (41) har lørdag gitt sin dom over de gjenværende deltakerne til VGs lesere.

Han mener Eli Kristin Hanssveen fremførte den beste duetten sammen med Agnete Johnsen, men synes 40-åringen skuffet i disko-sjangeren.

- Eli Kristin fikk de færreste stemmene i kveld og idet hun forlater oss påkaller hun selveste Satan. Hun synes det er noe dritt, intet mindre. Så ille er det dog ikke. Hun går ut med flagget heist så høyt til topps som en artist kan, sier Dyvik Husby til VG.

GLAM OG GLITTER: Eli Kristin Hanssveen fremførte Madonnas «Hung Up», men klarte ikke å overbevise seerne. Foto: Helge Mikalsen


VGs ekspertdommer holdt en knapp på Silya Nymoen og Agnete Johnsen gjennom hele kvelden, som også er de som har imponert ham mest gjennom hele høsten.

- Det stod naturlig nok mellom Eli Kristin og Atle i kveld. Hun leverte en litt svakere disko enn jeg håpet, og Atle ble rotet inn i en korografi som ble, litt mye Silya og litt lite Atle. Til slutt handler det da bare om hvem som har størst fast fanskare med flest kontantkort og størst stemmedisiplin. Operaens venner kommer da til kort ovenfor «Atliebers».

Forrige uke var det Helene Bøksle som måtte pakke sammen, og takke for seg i programmet.

Disse låtene sang deltakerne:

Eli Kristin Hanssveen:
«Hung Up» (Madonna)

Agnete Kristin Johnsen:
«I Will Survive» (Gloria Gaynor)

Silya Nymoen:
«Disco Inferno» (The Trammps)

Atle Pettersen:
«Blame It On The Boogie» (The Jacksons)

Eli Kristin Hanssveen og Agnete Kristin Johnsen:
«Just Give Me A Reason» (Pink ft. Nate Ruess)

Silya Nymoen og Atle Pettersen:
«4 minutes» (Madonna ft. Justin Timberlake)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder