HYLLES: Prinsesse Märtha Louise får skryt av norske healere. Foto: Scanpix

Healere hyller Märtha

- Hun er utrolig modig

(VG Nett) Flere norske healere roser prinsesse Märtha Louise, etter at det i dag ble kjent at hun starter skole for alternativ behandling.

  • Halstein Røyseland
  • Alexander Nyhagen
  • Inga Semmingsen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Soulspring

Morten Eriksen fra Bergen har holdt kurs og foredrag om kanalisering som formidler kontakt med engler og andre lysvesener i 12 år. Ikke ulikt det skolen til prinsessen, Astarte Education, har på timeplanen.

- Hun er utrolig modig som går ut med dette offentlig. Mange mennesker vil sette henne i bås og tro at det dreier seg om en religion, sier han til VG Nett.

VGD:

Eriksen forteller at dette handler like mye om å komme i kontakt med seg selv, som med noe åndelig.

- Alle kan i utgangspunktet komme i kontakt med lysvesener. Det handler om å være åpen for det. Slike vesener eksisterer i like stor grad som deg og meg, sier han.

- Fantastisk

Han får støtte av flere norske healere.

- Jeg synes det er fantastisk bra! sier Marit Monsen, som driver Marits naturterapi på Ski.

- Det er veldig fint at en i hennes posisjon våger å stå fram på områder som for mange ikke er helt stuerene, mener Monsen, og legger til at hun synes prinsessen er modig som våger å satse på denne måten.

- Hun går i bresjen for bransjen. Det er tøft, modig og riktig, skryter hun.

Lena J. Kallander ved Rosesenteret håper prinsessens kjendisstatus vil hjelpe på den alternative behandlingsformens rykte.

- Det er alltid mennesker som føler kjendisers råd, så dette er bra for oss, sier Lena J. Kallander ved Rosesenteret til VG Nett.

SKRYTER: Lena J. Kallander ved Rosesenteret synes det er meget bra at prinsesse Märtha Louise nå står fram som healer. Foto: Privat

Kallander driver selv med healing som alternativ behandlingsform. Hun er medlem av Norges Paradigm Healere (NPH), som jobber for at healing skal bli mer stuerent.

- Ikke noe er bedre enn det. Folk kan få øynene opp for noe som er nyttig og viktig, sier Kallander.

Skepsis

Hun innrømmer at man som healer ofte blir møtt med skepsis.

- Märtha kommer nok også til å bli møtt med litt skepsis. Men det er flere og flere som oppdager at det faktisk hjelper, sier Kallander.

Bente Aasgaard driver Camelot Healing og Massasje og jobber også med healing. Hun støtter også prinsessens nye næringsvirksomhet.

- Det er flott! Vi trenger mye healing. Dette tror jeg blir bra, sier Aasgaard.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder