Pamela Anderson for heit for flyplassen i Boston

(VG Nett) Den barmfagre skuespillerens webreklame for dyrevernsorganisasjonen PETA ble for sterk kost for flyplassen i Boston.

Artikkelen er over ni år gammel

Anderson er med i en nettvideoreklame for dyrevernsorganisasjonen hvor hun spiller en sikkerhetskontrollør, en ganske lettkledd sådan.

Se den kontroversielle videoen her!

I videoen stripper hun kjendis- passasjerer for klær av pels, lær og dyreskinn før hun lar dem slippe gjennom.

Det er ifølge Boston Herald vurdert som for sterke saker for flyplassmyndighetene, som nå har fjernet reklamen fra flyplassens gratis wifi-nettverk.

Dan Matthews som representerer PETA stusser over reklamestoppen, og mener videoen ikke skiller seg veldig mye fra hva som foregår på flyplasser til daglig.

FOR HEIT FOR BOSTON: Faksimile av videoen som ble fjernet fra wifi-nettverket på flyplassen i Boston. Foto: Faksimile fra PETA.org

- Med klåingen som man kan se i sikkerhetskontroller og nakenheten man kan observere ved kroppsskanning tatt i betrakning er vi overrasket over at vår uskyldige reklame ble vurdert som for risikabel, sier han til avisen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS-FORSIDEN

Flyplassens talsperson Matt Brelis vet ikke hvem som bestemte at reklamen skulle stoppes, men sier den ikke er passende for en flyplass.

Anderson bruker mye av tiden sin - og får mye oppmerksomhet - når hun taler dyrenes sak. I oktober stilte hun opp for PETA i London med oppfordringen: «Bruk hjertet, bli vegeterianer».

Men det er ikke bare for veldedighet den tidligere «Baywatch»-stjernen stiller opp.

Tidligere i år var hun å se i en norsk TV-reklame hvor hun «spilte» mot Hotel Cæsar-skuespilleren Even Rasmussen.

'Cruelty Doesn't Fly'-Learn More at PETA.org.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder