Justin Bieber i bilulykke

Popstjernen kjørte på en fotograf på vei hjem fra kirken.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Justin Bieber (23) kolliderte i natt med en fotograf utenfor Saban Theater i Los Angeles. Det melder politiet i Beverly Hills.

Ifølge Los Angeles Times er den 57 år gamle fotografen fraktet til sykehus, men skadene er ifølge storavisen ikke livstruende.

Bieber skal ha deltatt på et kirkearrangement i forkant av hendelsen, som fant sted i det artisten satte seg i bilen – en overdimensjonert pickup – for å kjøre hjem. I en video publisert av TMZ ser man fotografen gå i bakken, etter å ha blitt truffet av kjøretøyets høyre fremside i det Bieber forsøker å svinge ut av parkeringsplassen.

Bieber skal ifølge politiet ha samarbeidet med betjentene på stedet, og kollisjonen betraktes som et uhell.

Avlyste konserter

Tidligere i uken ble det kjent at Bieber avlyser de resterende konsertene i sin pågående turné. De 15 konsertene som er avlyst skulle vært holdt i USA, Canada, Japan, Hong Kong, Filippinene og Singapore. Det ble spekulert i at avlysningen kom som følge av religiøse årsaker, noe superstjernen selv har avvist.

Får støtte: John Mayer støtter Bieber

Siktet for farlig kjøring tidligere

Uhellet i Beverly Hills er ikke første gang popstjernen har hatt problemer bak rattet. I 2014 ble Bieber arrestert for farlig kjøring med en firehjuling – og legemsfornærmelse mot en person han krasjet med.

Tidligere samme år ble smørsangeren fengslet for fyllekjøring, etter å ha blitt stoppet av politiet i Miami. Artisten skal den gang ha råkjørt en gul Lamborghini i alkoholpåvirkning.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder