DØD: Lisa Marie Presley ble 54 år. Her er hun fotografert i 2012.

Lisa Marie Presley (54) er død

Artisten Lisa Marie Presley (54) er død. – Lisa, jenta mi, jeg er så lei meg, skriver skuespiller John Travolta.

Publisert:

Dødsbudskapet kommer kun timer etter at artisten ble hasteinnlagt på sykehus etter det som skal ha vært en hjertestans.

Lisa Marie Presley (54) var rockekongen Elvis Presleys eneste barn. Selv var hun også musiker, og ga ut tre album i løpet av sin karriere, sist i 2012.

Hennes mor, Priscilla Presley (77), har bekreftet dødsfallet overfor People Magazine:

– Det er med tungt hjerte at jeg må dele den knusende nyheten om at min vakre datter, Lisa Marie, har forlatt oss. Hun var den mest lidenskapelige, sterke og kjærlige kvinnen jeg noensinne har kjent, sier hun.

For kun noen dager siden befant Presley seg på Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills sammen med sin mor. Les mer om det her.

1 / 7
FAMILIE: Elvis og Priscilla Presley poserer med datteren Lisa Marie 5. februar 1968.

Lisa Marie ble født akkurat ni måneder etter Elvis og Priscillas bryllup, og var kun ni år da Elvis døde i august 77.

– Jeg håper hun får fred i sin fars armer, skriver artisten LeAnn Rimes på Twitter.

Selv etterlater hun seg tre barn: Riley Keough (33) og tvillingene Finley og Harper Lockwood (14). Sønnen hennes Benjamin Keough døde kun 27 år gammel i 2020.

– Lisa, jenta mi, jeg er så lei meg, skriver skuespiller John Travolta på Instagram.

– Tankene mine går til Riley, Priscilla, Harper og Finley, skriver han videre.

Også Linda Thompson, Elvis’ ekskjæreste, har publisert et innlegg. Hun skriver at hun er «tom for ord» og deler et barndomsbilde av Lisa Marie og Elvis:

Stjerneparet Tom Hanks og Rita Wilson hyller sin avdøde venninne.

– Hjertene våre er knust etter Lisa Marie Presleys brå og sjokkerende bortgang, skriver de i et Instagram-innlegg signert dem begge.

– En mor skal aldri måtte miste at barn. Lisa Marie mistet sin dyrebare sønn Benjamin, Priscilla miser sin eneste datter. Det er for mye, fortsetter de.

Presley har vært gift fire ganger; med musiker Danny Keouhg, popkongen Michael Jackson, skuespiller Nicolas Cage og musikkprodusenten Michael Lockwood, skriver NTB.

Nettstedet TMZ meldte at Lisa Marie Presley ble fraktet til sykehus fra hennes hus i byen Calabasas torsdag og viste til kilder direkte knyttet til Presley.

Til Variety bekreftet sheriffkontoret i Los Angeles at politibetjenter rykket ut til en hendelse som involverte en kvinne i 50-årene i Calabasas. Kvinnen ble deretter transportert til sykehus.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no