SAMMEN: Hailey Bieber og Justin Bieber på New York fashion week i september 2018. Foto: Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Hailey Bieber hyller ektemannen: – Hjertet mitt er ditt for alltid

Det er ett år siden popstjernen Justin Bieber fridde til kjæresten Hailey på Bahamas.

– Ett år siden jeg sa ja til å være din bestevenn for livet, og i dag har jeg aldri elsket deg mer, skrev Hailey Bieber i natt til et bilde på Instagram.

Teksten var dedikert til ektemannen Justin Bieber, som hun giftet seg med i september 2018.

– Livet blir vakrere hver dag på grunn av deg, hjertet mitt er ditt for alltid, fortsetter teksten.

les også

Katy Perry og Justin Bieber hyller Billie Eilish

Paret skal ha blitt smidd i hymens lenker i september, da de giftet seg i all hemmelighet i New York, skriver People. Men de har foreløpig ikke hatt noe større bryllup foran venner og familie.

Ifølge amerikanske medier ble paret lovlig gift i tinghuset i New York, men mediene skriver at Bieber-paret vil planlegge en religiøs seremoni og feiring med familie og venner snart. People siterer en ikke-navngitt «religiøs kilde» på dette.

Se Justin Bieber hyller kona på Instagram:

les også

Låtanmeldelse: Ed Sheeran og Justin Bieber «I Don’t Care»: Sheeran, Bieber ... og chill

Ekteskapet mellom stjerneparet ser ut til å gå som en drøm. Stadig legger de to ut bilder av hverandre på sosiale medier, blant annet på Instagram, hvor de hyller hverandre og kjærligheten.

Senest forrige uke viste Hailey Bieber sin støtte til ektemannen i det pågående dramaet mellom Taylor Swift og Biebers sjef og venn, Scooter Braun, som nylig kjøpte plateselskapet som eier Swifts musikkatalog.

– Gentleman, kommenterte tidligere-Baldwin under Biebers instagram-unnskyldning til Swift.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder