• Full krangel mellom TikTok-profilene

  Beskyldninger om utroskap, avfølgings-krig og det som av fansen kalles «TikTokalypse», har preget TikTok-universet de siste dagene. Sveip for en oversikt.

  Publisert 08. juli, kl. 12:03

 • Dramaet som utspilte seg på Twitter mandag kveld kan spores tilbake til bruddet mellom stjernene Charli D'Amelio (16) og Chase Hudson (18) i april. Begge to var medlemmer av TikTok-nettverket Hype House.

  I forkant ble Hudson beskyldt for å ha prøvd seg på en annen jente. Da eks-paret bekreftet at det var slutt, hadde de imidlertid kun positive ting å si om hverandre.

 • Mandag kom det tegn på at noe var på gang i TikTok-universet da det ble oppdaget at D'Amelio ikke lenger fulgte Hudson og TikTok-profilen Nessa Barrett (17) på Instagram, ifølge Insider.

 • I tillegg hadde de tidligere vennene Hudson og Josh Richards avfulgt hverandre. Richards, som tilhører TikTok-kollektivet Sway LA, har vært sammen med Barrett. En rekke andre TikTok-ere tilknyttet Sway LA skal også ha avfulgt Hudson, skriver Insider.

 • I en Twitter-melding, som nå er slettet, skrev Hudson: «Alt dette dramaet fordi jeg kysset Nessa mens vi begge var single».

  D'Amelio svarte med: «Da burde du ikke kommet hjem til meg etterpå uten å fortelle det».

 • Hudson publiserte så en lengre post med beskyldninger om utroskap mot flere medlemmer av Sway LA, og sa at den eneste han skylder en unnskyldning er Charli.

  Hun var derimot ikke interessert i unnskyldningen og ba Hudson slutte å legge skylden på andre.

 • Begge stjernene har i etterkant slettet Twitter-meldingene. I en video publisert på The Hollywood Fix mandag kveld sier D'Amelio at hun har sagt det hun trenger å si om konflikten.

  Hudson har på sin side ikke kommentert saken, men retvitret en post fra TikTok-er Jaden Hossler, som er en av dem Hudson slengte beskyldninger om, hvor Hossler skriver at krangelen er over.

Artikkelen er over ett år gammel

Flere artikler

 1. TikTok-stjerner arrestert

 2. Ny stjerne kan forlate Hype House

 3. Billie Eilish har sluttet å følge andre på Instagram

 4. Favoritt til å bli med i Hype House

 5. Hvor rik er TikTok-stjernen?