Aksel Hennie har giftet seg med Karoline Hegbom

TAORMINA (VG) Aksel Hennie og kjæresten Karoline Hegbom ble fredag ettermiddag mann og kone i Santa Caterina-kirken i den romantiske fjellbyen på Sicilia.

Onsdag kunne VG avsløre at skuespiller Aksel Hennie (43) og Karoline Hegbom (27) denne helgen gifter seg i fjellbyen Taormina på Sicilia. En rekke norske kjendiser har tatt turen til den idylliske øya for å feire parets kjærlighet.

Bryllupsfesten holdes på Castello degli Schiavi, beliggende rundt 20 kilometer utenfor sentrum. Blant annet er scener til filmene «Gudfaren» og «Gudfaren II» spilt inn på slottet.

VG var på plass utenfor kirken der vielsen foregikk, og allerede klokken 14.30 ankom Bigbang-gitarist og vokalist Øystein Greni kirken. Det så ut til at han skulle bidra musikalsk til begivenheten.

– Jeg er helt overveldet. Han får den beste jenta. Jeg er lykkelig på deres vegne og jeg er helt rørt, sier Aksel Hennies mamma Karin til VG.

GJESTER: Tobias Santelmann og Jennifer Bråthen. Foto: Gisle Oddstad

Tobias Santelmann kom sammen med samboer Jennifer Bråthen.

– Vi forventer at begge sier ja. At det kanskje er litt aircondition. Og en fin seremoni, sier Bråthen mens skuespillerkjæresten nikker samtykkende.

FORBEREDELSE: Øystein Greni i kirken. Foto: Gisle Oddstad

Den barokke kirken ligger plassert i starten av Taorminas hovedgate. Interiøret er lyst og elegant, med en majestetisk lysekrone i gull hengende fra taket. I anledning vielsen er benkeradene dekorert med store blomsterbuketter i hvitt.

Regissør Per-Olav Sørensen er til stede i vielsen med kjæresten.

– Vi gleder oss. De er veldig fine sammen. Vi skal kose oss i kveld, sier han.

PÅ VEI INN: Odd-Magnus og Tinashe Williamson. Foto: Gisle Oddstad

Skuespillerparet Sølje Bergman og Stig Henrik Hoff er blant kjendisene som er klare for fest. Og til VG fredag morgen la ikke Bergman skjul på at hun gledet seg til festen.

– Jeg har bare forventninger til at kvelden er fylt av kjærlighet. Det kan ikke bli noe annet enn fantastisk. Med Etna i bakgrunnen, det blir helt magisk, sa hun da.

FORVENTNINGSFULLE: Sølje Bergman og Stig Henrik Hoff. Foto: Gisle Oddstad

Husker du denne? Her avslører Aksel Hennie sin metode i arbeidet med filmen «Mordene i Kongo»:

Paret har på formiddagen vandret rundt i hovedgaten der luksusbutikker ligger side om side med turistsjapper, iskiosker og pizzarestauranter. De har blant annet hatt selskap av tidligere snowboard-proff Daniel Franck og ovennevnte Greni.

BRUDEN ANKOMMER: Karoline Hegbom utstyrt med bukett. Foto: Gisle Oddstad

Men selv om selve bryllupet skjer fredag, var også torsdagen fylt med festligheter. På Instagram har det blitt lagt ut bilder og videoer fra en båttur i Middelhavet, før feiringen dagen før bryllupet endte på restauranten Lido La Caravella helt nede på stranden. Der ble gjestene servert buffé, mens fakler lyste opp den svarte natten.

MED PÅ FEST: Per-Olav Sørensen. Foto: Gisle Oddstad

– Det var veldig sjenerøst og hyggelig, forteller Per-Olav Sørensen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder