GIR SEG IKKE: Jan Tore Kjær ser ikke på det å trekke seg fra «Skal vi danse» som et alternativ, trosser smertene og danser seg gjennom sin jive for TV-seerne lørdag kveld. Foto: TV 2/Privat

Jan Tore Kjær skadet før lørdagens «Skal vi danse»

Danseprofilen ligger rett ut på sofaen, men nekter å kaste inn håndkle. – Det har eskalert til å gjøre sykt vondt, sier han.

Høstens tredje «Skal vi danse»-sending går av stabelen lørdag kveld, og forrige uke var det Per Sandberg som måtte takke for seg først av alle.

Og som vanlig nesten hvert eneste år, begynner nå også skadene å gjøre sitt inntog. Dagen før dagen ligger nemlig hockey-profil Jan Tore Kjær (50) nede for telling på sofaen.

– Jive’n har fremprovosert en gammel meniskskade. Beinet mitt er hovent, har stivnet og gjør rimelig vondt. Det blir tøft i morgen, sier Kjær til VG.

Sett denne? Slik gikk det for seg da TV 2 presenterte årets «Skal vi danse»-deltagere for noen uker siden:

50-åringen er usikker på hva som egentlig er galt, men forklarer at han har svært vondt i menisken. Smertene minner om problemer han hadde for mange år siden.

– Det startet å gjøre vondt på tirsdag da vi kjørte hardtrening. Etter det har det blitt verre ettersom jive-treningen har fortsatt. I kveld, fredag, har det eskalert til å gjøre sykt vondt - det har hovnet ekstra opp og jeg klarer ikke å bøye kneet, erkjenner han.

les også

Amalie Snøløs kysser med kvinne i kjærestens TV-serie: – Sykt kleint

Lørdag formiddag skal «Skal vi danse»-deltageren undersøkes av programmets helseteam.

– Vi får se hva lørdagen bringer, men jeg må danse. Jeg må bare kjøre på til det sier stopp. Jeg får heller bruke masse tid i etterkant på å «reparere» det som eventuelt blir forverret. Akkurat nå er beinet bandasjert, mens jeg bruker Voltaren Gel på det, samt tar Naproxen-tabletter, forteller Kjær.

les også

Per Sandberg førstemann ut av «Skal vi danse»

Lørdagens «Skal vi danse» byr på filmkveld. Jan Tore Kjær og dansepartneren Tone Jacobsen (39) er nummer syv ut, og de to skal vise fram sin jive.

Jan Tore Kjær ble for alvor kjent for det norske folk gjennom serien «Iskrigerne» på TV 2.

Her er hva kjendisene skal danse i lørdagens «Skal vi danse»:

Sandra og Bjørn - Quickstep
Jørgine og Jørgen - Rumba
Emilie og Santino -  Quickstep
Isabel og Benjamin - Jive
Christian og Marianne -  Quickstep
Bahareh og Tom-Arild - Argentinsk tango
Jan Tore og Tone - Jive
Aleksander og Nadya - Cha Cha Cha
Trine og Glenn Jørgen -  Tango
Victor og Rikke - Wienervals
Adrian og Lillian - Wienervals

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder