KONKURRANSE: F.v. Miss Norway, Sara Nicole Andersen måtte gi tapt for Miss USA, Olivia Culpo. Foto: Reuters
KONKURRANSE: F.v. Miss Norway, Sara Nicole Andersen måtte gi tapt for Miss USA, Olivia Culpo. Foto: Reuters

Miss Norway nådde ikke opp

RAMPELYS

Sara Nicole Andersen (20) gikk ikke helt til topps i Miss Universe-konkurransen i Las Vegas i natt.

  • Guro Havro Bjørnstad
Publisert: Oppdatert: 20.12.12 08:38

I natt kjempet misser fra hele verden om seieren i Miss Universe 2012. Konkurransen gikk av stabelen i Las Vegas i USA, og seirende ut av konkurransen gikk missen som var på hjemmebane, nemlig Miss USA.

På andre- og tredjeplass kom Miss Filippinene og Miss Venezuela.

Les også: Omstridt Miss fikk kjempebot

«Cello-nerd»

Olivia Culpo fra Rhode Island vant konkurransen med 88 andre motstandere. USA har gått av med seieren åtte ganger før, og forrige gang en Miss USA vant konkurransen var i 1997.
Miss Universe 2012 er utdannet musiker, beskriver seg selv som en «cello-nerd», og har blant annet spilt med Boston filharmoniske orkester.

Les også: Nerden Olivia er USAs vakreste

Det norske håpet Sara Nicole Andersen (20) gikk ikke helt til topps denne gangen. Hun kjempet om tittelen som universets vakreste kvinne, en lønn på et ukjent beløp, en stor garderobe, ubegrensede mengder skjønnhetsprodukter og en luksusleilighet i New York.

Les også: Tidligere Miss USA dømt for fyllekjøring

- Mange faktorer spiller inn

Andersen ble kåret til Miss Norway i september i år, og har også vært deltaker i «Gullungene» på TVNorge. Hun er også et av medlemmene i dansegruppen «Viva Performance Couture», og har vært med i musikkvideoer og motevisninger i Norge siden hun var 14 år gammel.

- Det er mange vakre og sterke kandidater her. I en slik konkurranse er det vanskelig å si noe om hvem man skal frykte, eller hva som blir utfallet, ettersom det er mange faktorer som spiller inn. Alt går ikke bare på utseende, man må kunne levere på alle plan, sa Andersen til motemag.no mens konkurransen pågikk.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om