NYTT MOTENAVN: Harper Beckham, her i et eldre arkivbilde sammen med mamma Victoria, er i ferd med å bli et barnemote-ikon i en alder av fem år. Foto: Thibault Camus AP

Victoria Beckham registrerer datterens navn som varemerke

Familien Beckham er big business. Nå har Victoria Beckham registrert den fem år gamle datteren Harpers navn som et beskyttet varemerke.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Dermed er det bare mamma og moteikon Victoria som kan bruke merkevarenavnet «Harper Beckham» i forbindelse med sine kolleksjoner eller andre i forretningssammenhenger.

Les også: Beckham raser etter smokk-kritikk

Det er amerianske Us magazine som skriver dette.

Harper er ikke den første i familien Beckham som får navnet sitt registert som et beskyttet varemerke.

Saken fortsetter under bildet

TIDLIG KRØKES: Harper har allerede vært på mange motevisninger. Her med pappa David og den legendariske Vogue-redaktøren Anna Wintour. Foto: Lucas Jackson Reuters

Pappa og fotball-stjerne David Beckham sørget for å registere sitt navn allerede i 2000, mamma Victoria fulgte etter i 2002. Navnene til de tre eldre brødrene hennes Cruz (12), Romeo(14) og Brooklyn (18) ble også registrert og dermed beskyttet samtidig som Harper.

Saken fortsetter under bildet

Mamma Victoria legger ikke skjul på at det er ikke tilfeldig at hun allerede nå har varemerkeregistrert navnet til sin fem år gamle datter. Nylig presenterte hun sin barnekolleksjon Target.

Fikk du med deg? Victoria Beckham om datteren: - Jeg er hodestups forelsket

– Dette er første gang jeg har designet barneklær - og min datter Harper er svært involvert. Denne kolleksjonen forteller om mitt forhold til min datter - og Harper elsker denne kolleksjonen. Hun gleder seg til endelig å kunne ta klærne i bruk, sa Victoria Beckham til Us magazine.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder