HYLER: Big Thunder Mountain Railroad tok pusten fra de to søstrene Hilton. Foto: AP

Hilton-søstrene hylte i kor

(VG Nett) Søstrene Hilton feiret storesøster Paris' 24-årsdag i Disney World i Florida i går.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

De to hotellarvingene hylte i kor da berg-og-dal-banen Big Thunder Mountain Railroad satte utfor de bratteste bakkene i parken.

Litt feiring ble det tid til også på selve dagen. Da ble det arrangert en kjempefest på Paris' eget diskotek i Orlando. Og der ble det ikke spart på noe. Ifølge nyhetsbyrået AP skulle alle som kom på festen, få diamantsmykker i en eller annen form.

Rosa

Temaet for kvelden var selvsagt rosa. Ifølge offisielle kilder fra Club Paris var hele klubben dekket med rosa fra gulv til tak. Hovedpersonen selv ankom på en rosa løper. Det var bare ballongene som ikke var rosa. De var i sølv.

Club Paris åpnet 30. desember og Paris Hilton har forpliktet seg til å gjøre minst fire offentlige opptredener der i løpet av året. Planen er at Club Paris skal bli en kjede av klubber i USA.

Playboy

Men alt er ikke bare fest og moro for Paris. Hotellarvingen og TV-kjendisen pryder forsiden av Playboys marsutgave mot sin vilje.

Iført sorte nettingstrømper, rødt undertøy og røde stiletthæler vil hun antagelig glede enkelte, men selv raser hun mot mannfolkbladet som hun hevder ikke spurte om hun ville være forsidepike.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder