GÅR NYE VEIER: Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen er klar for å sysle med sine egne prosjekter til høsten. Foto: Roger Neumann / VG

«Odda» og Thodesen slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen»

- På tide at nye får komme inn, sier Odd-Magnus Williamson

Odd-Magnus Williamson (31) og Henrik Thodesen (31) mener «Torsdag kveld fra Nydalen» har betydd alt for karrierene deres. Nå forlater de komiprogrammet.

  • Martine Lunder Brenne

Radarparet «Odda» Williamson og Thodesen har vært med i TV2s humorshow siden oppstarten i 2009, men til høsten går de hver til sitt.

- Vi føler vi gir oss på topp. Nå skal vi i stedet jobbe med våre egne prosjekter, sier Odd-Magnus, uten å ville spesifisere hva prosjektene går ut på.

Les mer om «Odda» og Henriks TKFN-exit i dagens papirutgave av VG eller klikk her for å lese hele saken på VG+.

I høst er han dobbeltaktuell i den norske storfilmen «Kon-Tiki», samt «Tina og Bettina»-filmen med makker Thodesen. Filmen er basert på de populære «Torsdag kveld fra Nydalen»-karakterene.

GJØR COMEBACK: Henriette Steenstrup har hatt mammapermisjon, men er tilbake i komiserien denne høsten. Foto: Roger Neumann / VG

Morten Ramm var den første av de fire som sluttet i «Torsdag kveld fra Nydalen» for å satse på soloprosjektet «Kan Morten Ramm fylle Spektrum?» og nye TV-prosjekter.

Thodesen er klar for å følge i Ramms solo-fotspor med et eget stand up-show.

- Det gleder jeg meg veldig til. Det blir gøy å gå tilbake til det jeg drev med før «Torsdag Kveld», sier Thodesen, som nå håper på et større publikum enn han hadde før TV-showet.

Hvem som skal erstatte Thodesen og Williamson er ikke klart. Programmets åttende sesong har premiere 21. september og Henrik og «Odda» er ikke med i noen av episodene. Henrik er imidlertid åpen for en TKFN-retur allerede neste sesong, altså våren 2013.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder