TRENGTE PENGENE: Knut Eriksen Eide (26) forteller at han som student trengte premien mer enn noen av de andre for å få bukt med studiegjelden sin. Foto: TV 2

Utsendte «Farmen-Knut» om frierbrevene:
- Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke liker oppmerksomheten

(VG Nett) Etter at Knut Eriksen Eide (26) ble TV-kjendis har han blitt neddynget av frierbrev og opplevd tendenser til Bieber-tilstander på nett.

 • Håvard Kristoffersen Hansen

Artikkelen er over syv år gammel

I kveldens episode er det førstekjempen Joar Søhoel (28) som velger Knut som motstander i tvekampen. Knut bestemmer så at de to skal møtes til øksekastduell. En duell Joar går seirende ut av.

Interesse fra «Bieber-fansen»

- Det var veldig bittert å ryke ut når du er så nær finaleuka. Jeg er vel ennå ikke kommet over det . Jeg er jo student, har masse gjeld og er blakk hver måned. En seier hadde nok betydd mer for meg enn noen andre, sier han.

Les også: Nekter hardnakket for «Farmen»-sex

Men selv om han ikke lykkes i Farmen, har bergenseren fått betydelig bedre grunnlag for å finne lykken hos det motsatte kjønn etter at Farmen er blitt vist for opp mot én million seere tre ganger i uken.

- Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke liker oppmerksomheten. Jeg merker jo det er en del som kommer bort til meg på byen. Det er selvfølgelig hyggelig. I tillegg er det jo «Bieber-fansen» som sender masse meldinger. Det er kjekt, men det er ikke alltid det passer seg å sitte og chatte med 15-16-åringer, sier han og smiler.

UTKLASSET: Joar Søhoel (28) utklasset Knut Eriksen Eide (26) i øksekast. Foto: TV 2


Samtidig har det også strømmet inn en håndfull frierbrev fra ivrige kvinnelige seere.

Fristet med cupcakes

- Det er var ei dame som prøvde å friste meg med at hun skulle lage cupcakes hvis jeg giftet meg med henne. Hvis det skulle bli aktuelt, så måtte hun ha kunne laget noen skikkelig kjøttmåltider og, sier han og ler.

Knut har tidligere fnyst av romanseryktene mellom han og Marianne Otterlei, etter at Joar har forsøkt å spleise de to sammen.

26-åringen forteller imidlertid at han setter mest pris på komplimentene fra menn.

Les også: «Farmen»-Jon: Jeg har blitt et forbilde for mange homofile

- Jentene er positive, men når guttene roser deg da vet du at du har lagd litt underholdning og har vært en alright fyr. Det viktigste for meg er at jeg ikke har blitt fremstilt som en som mobber. Jeg jobber tross alt med barn. Det er selvfølgelig noen som har vært kritisk til hvordan jeg har oppført meg, men man
kan jo ikke blidgjøre alle, sier han.

Løy på casting

Under castingen av «Farmen» ga Knut uttrykk for at han ønsket å finne kjærligheten på gården. Dette var imidlertid ganske langt fra sannheten.

- Jeg sa jo det de ville høre. At jeg skulle prøve meg på alt av damer der inne og at jeg var livredd for dyr. Jeg føler likevel at jeg har gitt TV 2 grei underholdning, smiler han.

Han er nå tilbake i Tromsø for å fullføre masterstudiet sitt i pedagogikk og ser fram til å bli glemt.

- Ingen av oss er jo kjent for å kunne noe. Det er jo show nå, men det skal bli godt å bli ferdig med dette eventyret også, sier han.

Flere artikler

 1. «Farmen»-Knut ler av romanseryktene

 2. «Farmen»-Joars dag: Psykisk knekk, tvekampseier og semifinalist

 3. «Farmen»-Ingvild beklager voldstruslene

 4. Nekter for «Farmen»-sex

 5. «Farmen»-Jon om Storbonde-Joar: - Påfunnene hans var krampaktige

Fra andre aviser

 1. Ukjente kommer bort til Ida (13) og ber om å få se rommet hennes

  Aftenposten
 2. Ukjente kommer bort til Ida (13) og ber om å få se rommet hennes

  Aftenposten
 3. NRK tar av seg hatten for TV2s «Farmen»

  Aftenposten
 4. Har minst 1063 plakater av Justin

  Bergens Tidende
 5. Ida våkner til 1063 Bieber-smil

  Fædrelandsvennen
 6. Derfor er Forfang populær i Polen

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder