- VONDT: Cecilie Skog danset med smerter lørdag. Foto: VG

Derfor var «Skal vi danse»-Cecilie i smerter

(VG Nett) Cecilie Skog måtte kjempe mot store lidelser for å komme seg helskinnet gjennom lørdagens tango i «Skal vi danse».

  • Daniel Pinheiro Harbo
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Skog og dansepartner Tobias Karlsson fikk bare 21 poeng av dommerne lørdag. Dommer Tor Fløysvik var svært kritisk til prestasjonen på parketten og mente at Skog til slutt ikke hadde et eneste godt trinn.

På TV la ikke polfareren skikkelig ut om hvorfor trinnene ikke satt som de skulle, men innrømmet at «det var litt vondere i dag enn vanlig». Først etter at TV-programmet hadde gått av lufta, lettet hun på sløret.

- Alle sliter med sitt, alle har vondt hver sin gang. Jeg har brist i et ribbein og har vondt når jeg trekker pusten, men det går fint, sier den tøffe jenta ifølge seher.no.

Les også:«Skal vi danse»-Tommy gråt for venninnen

Skogs dansepartner var mektig imponert over hvordan hun trosset smertene.

- For en helt hun er som danser med brist i et ribbein. Hun er helt rå, sier Tobias Karlsson ifølge seher.no.

Hva synes du om lørdagens «Skal vi danse»?Si din mening på VG Nett Rampelys' Facebook-side.

Også programleder Marthe Sveberg Bjørstad var forbauset.

- Dette er en bragd større enn de fleste, sa hun.

Det var Anne Marie Ottersen (65) som røk ut av «Skal vi danse» lørdag. Da programlederne annonserte at det var Anne Marie Ottersen som måtte forlate konkurransen, var den tidligere «X-Faktor»-kjekkasen, Tommy Fredvang (28) tidlig i rekken av trøstende konkurrenter.

- Jeg er blitt veldig, veldig glad i Anne Marie. Hun er en av de mest fantastiske damene jeg har truffet noen gang, sa Tommy til VG Nett.

VGTV:Tommy rørt til tårer av «Otters»-exit

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder