SMÅPRAT: Svigerinnene Kate og Meghan småprater på balkongen mens hertug Harry (t.h) og prins Charles’ kone, Camilla (t.v.), som er hertuginne av Cornwall, følger med på samtalen. Foto: Yui Mok /AP

Her debuterer Meghan på slottsbalkongen

Det var trangt på balkongen på Buckingham Palace da dronning Elizabeth feiret 92-årsdagen sin på lørdag. For første gang var også Meghan, hertuginne av Sussex, å se her.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Hun og Harry så avslappet og lykkelige ut der de sto sammen med blant annet William og Kate og en rekke unge kongelige, melder Daily Mail.

Ifølge avisen ryktes det at Meghan og Harry, som giftet seg 19. mai, skal ha vært på bryllupsreise i Mayo i Irland.

LUFTAKROBATIKK: Den kongelige familien kikker opp for se det britiske flyvåpenet gjøre sine kunststykker høyt oppe i luften. Foto: Frank Augstein /AP

les også

Slik blir Harry og Meghans første tid som nygifte

Dronningen, som viste seg uten solbriller etter en grå stær operasjon for tre uker siden, smilte bredt da hun så barna Charles, Andrew og Anne samt barnebarnet William ri forbi vognen hun satt i under militærparaden. Denne kalles Trooping the colour og finner hvert år sted på dronningens bursdag.

Etterpå var det samling på balkongen på Buckingham Palace. Prins Philip, som i fjor trakk seg tilbake fra offentlige oppdrag, deltok ikke. Han fyller for øvrig 97 på søndag.

Fra balkongen kunne de kongelige se en oppvisning av det britiske flyvåpenet og luftakrobatene the Red Arrows.

les også

Stormende jubel for brudeparet i Windsors gater

Daily Mail skriver at Meghan hadde på seg en kjole fra Carolina Herrera og en hatt av Philip Treacy mens Kates kjole var designet av Alexander McQueen mens hatten kom fra Juliette Botterill.

les også

Dronning Elizabeth (90) gir gass – uten lappen

Under prosesjonen ble en 51 år gammel kvinne pågrepet etter at hun kastet noe mot paraden, melder BBC.

DE NYGIFTE: Meghan praktiserte kongelig vinking da hun og Harry lørdag deltok i den årlige prosesjonen for å markere dronning Elizabeths bursdag. Dronningen er nå 92. Foto: NIKLAS HALLEN / AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder