GIFTEKLARE: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg førstkommende helg. Foto: BEN BIRCHALL / POOL

Thomas Markle Jr. med nytt åpent brev til Meghan Markle

Meghan Markles halvbror legger seg langflat etter de sterke beskyldningene mot halvsøsteren.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det er under to uker siden at «Suits»-skuespiller Meghan Markles (37) halvbror, Thomas Markle Jr. (51), gjennom et åpent brev til magasinet In Touch Weekly langet ut mot sin halvsøster og advarte prins Harry (33) fra å gifte seg med henne.

– Ettersom tiden går mot ditt kongelige bryllup, blir det mer og mer klart at dette er den største tabben i den kongelige bryllupshistorien. Meghan Markle er helt klart ikke den rette kvinnen for deg, skrev Thomas Markle Jr. i brevet, der han hadde svært lite positivt å si om sin søster.

BEKLAGER SEG: Thomas Markle Jr. har vært sterkt kritisk til sin halvsøster, men nå trygler han om at hun likevel inviterer ham i det kongelige bryllupet. Foto: Mirrorpix / MEGA / MEGA

– Det er helt åpenbart at den lille tiden hun har fått som Hollywood-kjendis har gått til hodet på henne. Hun er en grunn, innbitt kvinne, som vil gjøre deg og din kongelig familiearv til en vits, utbasunerte han.

LES OGSÅ: Meghan Markle vil bli ledet til alteret av faren

Nå har 51-åringen skrevet et nytt brev, også denne gangen til In Touch Weekly. Nå modererer han seg imidlertid kraftig.

les også

Se Meghan Markle som brud – før bryllupet

– Det sårer mine følelser at jeg ikke er invitert sammen med resten av familien. Men det er ikke for sent å sende meg og resten av familien en invitasjon, skriver han.

I det nye brevet beklager halvbroren sin ordbruk sist. Samtidig legger han ikke skjul på at han håper søsteren snur og inviterer ham til det gigantiske bryllupet førstkommende helg.

– Meg, jeg vet at jeg ikke er perfekt. Det er det ingen i familien vår som er. Men god, dårlig eller perfekt - vi er den eneste familien du har.

les også

Meghan Markles halvbror til prins Harry: Avlys bryllupet!

– Beklager for at jeg luftet mine frustrasjoner, og at jeg skrev at Harry burde avlyse bryllupet. Men jeg var bare så skuffet og forvirret over ikke å bli invitert. Jeg ønsker dere virkelig alt det beste, skriver Thomas Markle Jr. i sitt siste brev.

Han understreker at alle familier bør stå sammen - uansett hva.

– Vi burde alle være der, sånn at vi kan vise vår kjærlighet og støtte deg på din bryllupsdag. For det er det familier gjør. For ikke å glemme det faktumet at det er lenge siden vi har sett hverandre.

Meghan Markle og prins Harry gifter seg i Windsor Castle utenfor London 19. mai.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder