DANSER MED STJERNENE: Norske Mona Berntsen skal danse med nok en superstjerne natt til torsdag.

DANSER MED STJERNENE: Norske Mona Berntsen skal danse med nok en superstjerne natt til torsdag. Foto: Krister Sørbø

Mona Berntsen skal opptre med Rihanna

Den norske danseren Mona Berntsen skal dele scene med pop-prinsessen Rihanna når hun avslutter moteuken i New York.

Rihanna lanserer sin undertøyskolleksjon «Savage x Fenty» når moteuken i New York avsluttes natt til torsdag. Sammen med Rihanna, og blant noen av verdens største modeller, skal Mona Berntsen opptre med et utvalg andre dansere.

– Etter noen måneder med en del jobb i Norge, var det utrolig gøy å få denne forespørselen så fort jeg var tilbake i LA. Rihanna er en fantastisk artist på alle mulige måter, og dette prosjektet viser hvorfor hun er så respektert både i musikk- og moteverdenen, sier Berntsen gjennom sitt management.

les også

Mona Berntsen takker Bieber: – Vil for alltid sette pris på minnene

Berntsen har tidligere turnert med Justin Bieber, og var også å se på scenen sammen med Justin Timerblake da han sto for pauseunderholdningen på amerikanernes sportshøydepunkt, Superbowl.

– Det nærmer seg 9 år siden jeg flyttet til LA, og jeg er både ydmyk og stolt over de mulighetene som har åpnet seg gjennom den reisen. Samtidig er jeg alltid sulten på å finne ut hva som kan vente bak neste dør – enten det måtte være spennende prosjekter i Norge, eller muligheten til å jobbe for artister av Rihannas kaliber.

– GØY: Mona Berntsen sier at hun gleder seg til å stå på scenen i New York. Foto: Kyle Cordova

Berntsen har også vært å se på norske tv-skjermer som dommer i TV 2-programmet «Norske Talenter», men er nå tilbake i LA, opplyser managementet hennes.

Da Justin Bieber la ut på sin Pupose-turné i 2015, var Berntsen en fast del av stallen, og reiste verden rundt med artisten. Da de siste 15 konsertene ble avlyst i 2017, på grunn av «uforutsette omstendigheter» takket Berntsen Bieber for «en vakker reise».

– Dette showet har vært mitt liv siden midten av 2015 og jeg er takknemlig for absolutt alt. Jeg har vokst både profesjonelt og som menneske gjennom denne reisen, skrev hun på Instagram.

Opptredenen sammen med Rihanna vil gå live på popstjernens youtube-kanal.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder