Simmons har fortsatt draget

At Gene Simmons (54) skal ha nedlagt over 3000 kvinner, er bare tull. Det ifølge erobreren selv.

  • Lena Storvand

Artikkelen er over 16 år gammel

18. mai kommer Kiss-legendens soloalbum «Asshole». Der korer både hans 11 år gamle datter, hans 15-årige sønn, samboeren Shannon Tweed («jeg er lykkelig ugift») og Shannons 67 år gamle mor.

- Ingen av dem er særlig gode sangere, men... sier han om samboeren og svigermor («oj, jeg burde nok ikke si at hun er så gammel som 67»).

Goodwill-ambassadør

Tross alle påståtte erobringer har han bodd sammen med Shannon de siste 20 årene.

- Selvsagt bor vi sammen! Alle snakker av en eller annen grunn om antall kvinner. Men det handler ikke om det. Jeg unnskylder ingenting. Jeg tenker på meg selv som en goodwill-ambassadør. Kvinner bruker en formue på sminke, på klær, på undertøy, på å lukte godt, og de gjør det bare for meg! Når de går nedover gaten, vil de ha det blikket... De sier «hi-hi-hi», og legger inn meldinger på svareren min.

Meldingene overbeviser Gene om at hans goodwill-gjerning nytter. Nå reiser han seg opp, på leting etter en mobil med høyttaler så VG kan få høre. Han slår nummeret til talepostkassen, og ut strømmer meldinger fra kvinner: Hans niese. Samboeren. Noen forretningsmessige greier. Og noen som kanskje er ukjente.

To blir ti!

- Det er min jobb å gjøre dem lykkelige. Hva skjer om en kvinne ikke blir kysset og omfavnet? Hun blir ulykkelig og spiser for mye.

- Og blir tykk?

- Nei, det er ikke noe som heter for tykk. Du har hørt den med «2 at 10 and 10 at 2»?

- Eh, nei?

- Jo, altså: En fyr kommer inn i en bar klokken ti. Kvinnen i kroken er en toer på en skala til ti. Men innen klokken to på natten har han drukket så mye at hun er en tier. Yeah, baby, det er det jeg snakker om, sier Gene.

Hadde ikke sex

For mange år siden var Liv Ullmann og Gene venner.

- Alle tror vi hadde sex, alle snakker om at vi skal ha hatt det. Men det er ikke sant. Uansett hva Ullmann har sagt om saken... smiler han, og ledsager har-hun-skrytt-på-seg-antydningen med høylytt latter.

- Hva har Liv sagt?

- At dere tok en kaffe.

- Nettopp. Vi tok en kaffe. Og jeg svelget...

Gene har også møtt Linda Johansen.

På spørsmål om hva som skjedde mellom dem, parerer han:

- Hva har hun sagt om det?

- Nå spør jeg jo deg.

- Hør, jeg forsøker å utvise en viss respekt. Har hun sagt at vi hadde sex?

- Nei, men at du gjerne ville.

- Klart jeg ville det! Alle menn vil det. Menn produserer millioner av sædceller, kvinner har bare ett eller to egg i løpet av sin syklus. De tror at vår sæd bare er for den ene. Der tar de feil!

Gene sier han er dønn ærlig på dette.

- Jeg lyver ikke, men det gjør resten av mennene. Jeg later ikke som om jeg er noe jeg ikke er. Jeg går bort til en kvinne i en bar og sier: «Jeg begjærer deg. Jeg må ha deg til sengs i natt.» Alt hun kan si, er nei - eller ja. Men et nei betyr ingenting, for til slutt vil hun si ja. Og ja betyr alt.

Pengebegjær

Gene har også et voldsomt pengebegjær.

- Alle vil bli rike! Og er du ekstremt rik, som meg, vil du ha enda mer penger!

Han har sitt eget plateselskap, filmselskap, han står bak animasjonsserien «My Dad the Rock Star», og bladet Tounge. Nylig spilte han inn to nye episoder av «The Third Watch». Han har tidligere vært med i flere filmer. Ideen til animasjonsserien fikk han da sønnen var tolv år. På skolen skulle elevene ta med seg noe som fortalte hva foreldrene jobbet med.

- En gutt hadde med saks, for faren var frisør. Min 12-åring hadde med en plakat av meg som spyttet blod. Jeg tenkte det var en morsom idé for en tegneserie.

Gene Simmons har vært ekstremt opptatt av den slags siden barndommen. Da han og hans israelske familie kom til USA, slukte han tegneserier om superhelter.

- Alle var spesielle, det var ingen grenser for hva man kunne få til. Jeg tenkte: «OK, det er meg. Jeg kan få til alt. Jeg vil være spesiell.»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder