I VINDEN: 45-åringen er aktiv som aldri før, til tross for at American Idol legges ned, og det forrige studioalbumet «A.K.A» fikk dårlig kritikk. Foto: NTB scanpix,

Jennifer Lopez satser på Las Vegas-karriere

Showet går av stabelen i januar 2016

Internasjonale medier: Er J-Lo gjenforent med eksen?

Ringreven J-Lo (45) skal lage Vegas-show basert på suksesskarrieren. Internasjonale medier spekulerer også i om hun har funnet tilbake til den 15 år yngre eksen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Showet skal settes opp på hotellet Planet Hollywood Resort and Casino på nyåret, og skal blant annet inneholde en miks av dans, hiphop og sang, ifølge Daily Mail.

- Det kommer til å bli det showet jeg alltid har drømt om å lage, sier Lopez ifølge avisen.

Billettene for de tyve første showene legges ut førstkommende lørdag. Stjernen vil opptre i Las Vegas i januar, februar, mai og juni neste år.

Lopez teaset fansen på Instagram med show-nyheten, i tillegg til at hun la et bilde av ekskjæresten Casper Smart (27) med påskriften #lovethispic #HandsomeBear. Nå spekuleres det i om Smart og Lopez har funnet tilbake til hverandre.

Lopez har to barn og har tidligere vært gift med Marc Anthony (2004–2014), Cris Judd (2001–2003) og Ojani Noa (1997–1998)

#MCM @beaucaspersmart #lovethispic #HandsomeBear

LES OGSÅ:Lopez gråt over skilsmissen på TV

Stabil karriere

New York-fødte Lopez, som har hatt en stabil karriere innen skuespill, sang og dans siden 1990, og toppet for alvor listene i 18 land med singelen «On The Floor» i 2011. Musikkvideoen er den tredje mest sette i verden og inneholder ikke overraskende lettkledde scener med den puertorikanske skjønnheten, som har gjennomgått litt av et stilskifte de siste årene.

LES OGSÅ:Lopez: - Kvinner liker meg fordi jeg har normal fasong

Til tross for at Lopez' siste album «A.K. A» fikk dårlige kritikker internasjonalt har hun holdt seg aktiv som dommer for American Idol sammen med Harry Connick Jr og Keith Urban bak bordet.

Tidligere denne uken ble det klart at American Idol legges ned etter hele fjorten sesonger på lufta. Det er imidlertid den samme programledergjengen som blir med i den femtende og siste sesongen av programmet, som skal fungere som en hyllest til tidligere deltagere og går av stabelen januar neste år.

Sjekk hvilken norsk DJ som jobber tett med J-Lo

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder