INGEN SØT MUSIKK: Forholdet mellom Kanye West og Taylor Swift har blitt heftig omdiskutert siden 2009. Foto: TB Scanpix

Taylor Swift raser etter lekket telefonsamtale

Trekantdramaet mellom Kanye West, Taylor Swift og Kim Kardashian ser ikke ut til å ha noen ende.

  • Linn-Christin Marthinussen

Artikkelen er over tre år gammel

Helt siden MTV-skandalen i 2009 har presse i både inn- og utland viet mye spalteplass på den angivelige feiden mellom Kanye West og popdronningen Taylor Swift (26).

Les også: Taylor Swift snakker ut om MTV-skandalen

Omtalen lot heller ikke vente på seg etter at Kanye West slapp albumet «The Life of Pablo», hvor han i låten «Famous» rapper om nettopp henne:

«I feel like me and Taylor might still have sex…I made that bitch famous», lyder en strofe.

Publiserte video

Swift skal ha reagert sterkt på tekstlinja, og hevdet via sin talsperson at hun ikke fikk anledning til å godkjenne det hun mener er en diskriminerende tekst i forkant av slippet, ifølge GQ.

West og konen Kim Kardashian har imidlertid hardnakket stått på sitt om at Swift godkjente teksten i en telefonsamtale i februar.

Les også: Gråtkvalt Kanye på TV

I en Snapchat-video, publisert av Kim Kardashian, ser det ut til at det berømte paret nå ønsker å sette en stopper for videre spekulasjoner.

I videoen, blant annet publisert hos GQ, finnes det nemlig en rekke klipp av Kanye West som har en telefonsamtale med det som angivelig skal være Taylor Swift.

– Ikke hele sannheten

I samtalen leser altså Kanye West opp første del av tekstlinja, hvor personen i andre enden tydelig godkjenner teksten.

– Det er jo egentlig et kompliment, sier personen som angivelig skal være Taylor Swift om teksten, før hun takker rapperen for å ha informert henne.

Etter at Kim Kardashian delte videoen, har Swift selv tatt til motmæle på Instagram, hvor hun blant annet skriver:

– Hvor er videoen der Kanye forteller meg at han skulle kalle meg «that bitch»? Den finnes ikke, fordi det aldri skjedde, skriver artisten, og mener hun ble ført bak lyset.

Da musikkvideoen til den kontroversielle låten ble offentliggjort forrige måned, skal det angivelig ha toppet seg for Swift, og en rekke medier kunne melde at hun etter sigende skal være rasende på rapperen.

Det spekuleres nå i hvorvidt det hele har vært et spill for galleriet.

I videoen finner man tilsynelatende en rekke kjendiser, deriblant Swift, naken, eller delvis tildekket i en seng. Skikkelsene er angivelig skapt av voks eller laget av dobbeltgjengere og dataeffekter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder