Kjøpte nye pupper for Beckham-penger

(VG Nett) David Beckhams mye omtalte eks-assistent har kjøpt pupper for pengene hun tjente på å snakke om affæren med fotballstjernen.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

FØR: Slik så Rebecca Loos ut før hun fikk nye pupper. Nå har hun kjøpt seg størrelse 85D. Foto: AP

Ifølge den britiske avisen News of The World var hun ikke helt fornøyd med de forrige.

- Jeg var bare ikke fornøyd med hvordan de så ut lenger, sier hun til avisen. Nå har hun fått størrelse 85D og strutter angivelig av glede.

TV-stjerne
Det var for et år siden at nyheten om den angivelige affæren med Beckham sjokkerte britene. Alle trodde David Beckham og Posh-Spice var lykkelige og kun hadde øyne for hverandre. Loos tjente seg rik på avsløringer av stadig mer detaljer fra affæren. David Becham har hele tiden benektet forholdet.

Etter det har hun knapt vært borte fra rampelyset. Hun har deltatt i realityshowene «Farmen» og «Celebrity Detox» og fått en rolle i fotballserien «Dream Team».

- Jeg gikk ned i vekt og vekten mistet jeg fra puppene mine, forklarer kjendisen til den engelske avisen som trykker før-og-etter-bilder av brunetten.

Betalte 80.000

- Denne typen arbeid koster normalt 36.000 kroner, men jeg betalte nesten 80.000 for å få den beste legen jeg kunne, sier hun og legger til at hun ikke har planer om noen andre operasjoner.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og alle vil ta på dem. Men jeg lar bare mine beste venner komme så nærme, sier Loos som har hatt fire dater det siste året.

- Jeg har hatt noen dater siden april i fjor - to menn og to kvinner. Alle vet at jeg er biseksuell, så det burde ikke komme som et sjokk på noen. Men det var ikke noe seriøst, sier Rebecca som blant annet har vært koblet til Stan Collymore og Simon Cowell.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder