FORLOVET IGJEN: Kat Von D og Jesse James brøt forlovelsen tidligere i sommer, men nå har de skværet opp og blitt sammen igjen. Foto: wenn.com

Kat Von D: Fikk tilbake eksen, mistet TV-showet

(VG Nett) Tatoveringsdronningen Kat Von D får mye tid til å planlegge bryllupet med forloveden Jesse James, ettersom TV-showet hennes er kansellert.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Realitykjendis og tatoveringsartist Kat Von D kan dele både gode og dårlige nyheter denne uken.

For ikke lenge siden ble hun dumpet av Jesse James, som brøt deres forlovelse. Men ifølge paret er de nå forlovet igjen - og ikke minst er ringen tilbake på Kats finger, skriver People.com.

LES OGSÅ: Kat Von D kårer Norges tøffeste tatovering

- Noen ganger får man bare én sjanse i livet. Det var opp til meg å åpne øynene og se det. Den jenta er min sjanse, og jeg vil aldri slutte å slåss for henne, sier Jesse James.

Samtidig har kanalen TLC besluttet at Kats tatoveringsserie «LA Ink» skal av TV-skjermen etter fire sesonger.

- Vi er stolte av hva serien har oppnådd, og at den har fulgt Kat Von Ds reise som artist fra Miami til Los Angeles. Nå har vi imidlertid besluttet at denne sesongen blir den siste, sier TLC i en pressemelding, ifølge People.com.

VGTV: Kat Von D på shopping med minMote-Silje

Kat Von D har imidlertid ikke tenkt til å bruke all sin tid på å planlegge bryllupet, og lover å komme tilbake med nye prosjekter.

- Jeg er kjempetakknemlig for å ha vært en del av «LA Ink», men nå er jeg klar for å avslutte dette kapittelet og begynne på et nytt, sier hun.

«LA Ink» er et realityprogram som følger de ansatte og kundene på «High Voltage Tattoo», et tatoveringsstudio i Los Angeles som eies av Kat Von D. Serien handler i stor grad om kundenes tatoveringshistorier, men også livet til tatoveringsartistene som jobber i studioet.

Kat Von D har tidligere vært gjest på «Skavlan», og kåret Norges tøffeste tatovering.

LES FLERE NYHETER PÅ VG RAMPELYS HER

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder