FENGSLES: På grunn av brudd på rehabiliteringsklinikkens regler må Chris Brown trolig tilbringe tid i fengsel. Her er sangeren avbildet i retten tidligere i år. Foto: REUTERS

Chris Brown arrestert - igjen

Etter å ha tilbragt nærmere fire måneder på en rehabiliteringsklinikk i Malibu, blir trolig Chris Brown (24) fengslet for å ha brutt klinikkens regler.

  • Line Blokhus

Artikkelen er over seks år gammel

Ifølge TMZ skal avtalen med dommeren ha vært at dersom Brown brøt behandlingen ved klinikken, ville det innebære at musikeren måtte i fengsel.

Også ABC News omtaler arrestasjonen.

Kilder TMZ har vært i kontakt med sier at Brown skal ha blitt kastet ut av rehabiliteringsklinikken fordi han har brutt klinikkens interne reglement. Kildene skal ha uttalt at de ikke vet nøyaktig hva Brown har gjort, men at handlingen ikke involverte vold eller narkotika.

I trøbbel

Tidligere denne måneden ble Brown ferdig med 90 dagers behandling, som var en del av straffen etter angrepet på Rihanna i 2009.

I den siste rettshøringen ble dommen endret, slik at oppholdet ved klinikken ble forlenget til å vare til etter en annen sak ble ferdigstilt. I denne saken er Brown siktet for å ha utøvet vold mot en mann som ønsket å ta bilde med stjernen.

Brown har tidligere blitt kastet ut av en annen rehabiliteringsklinikk for å ha kastet en stein på sin mors bil.

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Chris Brown fengslet igjen

  2. Pluss content

    Stjernenes kamp mot alkoholen

  3. Chris Brown tar et oppgjør med fortiden

  4. Chris Brown slipper fengsel

  5. Selena Gomez har vært på rehab i hemmelighet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder