Tobias Santelmann og Aksel Hennie klippet vekk fra Hollywood-trailer

...men depper ikke

RAMPELYS

Tirsdag hadde Tobias Santelmann og Aksel Hennie premiere på traileren til storfilmen «Hercules». Det er skrevet mye om dem i forkant, men i traileren vises de knapt.

Publisert: Oppdatert: 26.03.14 07:39

Aksel og Santelmann har på kort tid gjort karrierer mange norske skuespillere bare kan drømme om. Til høsten har de roller i en av Hollywoods desidert største og dyreste filmprosjekter denne høsten. Nemlig «Hercules».

Mens Hennie har kapret rollen som Tydeus, spiller Santelmann Rhesus.

- Tydeus er en kriger som er trofast til Herkules, og som bruker to sverd og er slik en villstyring at han må lenkes fast om natten når han sover, skriver kjendisnettstedet The Hollywood Reporter om rollen.

Spøker

Men i traileren, som hadde premiere tirsdag, er de knapt synlige i det hele tatt. Likevel korrigerer Tobias Santelmann da VG spør han.

- Alle vi nordmenn i filmen er synlige. Et trent øye kan skimte Aksels grev, Ingrids parykk og meg i skjørt og sandaler. Jeg skjønner ikke hva du mener, skriver han spøkefullt i SMS til VG.

FIKK NY KROPP: Slik fikk Aksel Hennie superkroppen

Også Aksel Hennie spøker om klippingen på sin instagramkonto.
En time etter traileren ble offentliggjort la Hennie ut et bilde. Der kan man skimte litt av nesen hans. Ved siden av har Hennie tegnet en stor pil og skrevet: «Norsk nese i Hollywood-trailer».

Fikk hovedrollen

Det ser ut til at de begge måtte begge vike plass for sjefen sjøl, Dwayne «The Rock» Johnson. Fribryteren som også er kjent for blant annet «Mumien»-filmene, «Skorpionenes konge» og «Faster» og har hovedrollen som Herkules.

Filmen beskrives også som en storbudsjetts «tentpole», et uttrykk som brukes for å definere filmer som er forventet å tjene så store penger at det kompenserer for studioets mindre profitable filmer.

Hennie avsluttet nylig filmingen av sin engelsk-debut med «The Last Knights», hvor han spiller med Morgan Freeman og Clive Owen.

Premiere i år

Filmen «Hercules» har etter planen premiere i USA i 2014.

Det er Brett Ratner som regisserer filmen. Han har tidligere produsert en rekke filmer, i tillegg til TV-serien «Prison Break».

«Hercules» er produsert av Beau Flynn, Barry Levine og Ratner. Produksjonsledere er Peter Berg, Sarah Aubrey og Jesse Berger.

Det er MGM og Paramount som lager filmen.

Her kan du lese mer om