BRAKSUKSESS: LeAnn Rimes (t.v.) og Piper Perabo slang seg opp på bardisken i «Coyote Ugly». Begge to fikk sitt store gjennombrudd i denne filmen - Rimes som artist, Perabo som skuespiller. Foto:GETTY / Afp,

Nå er «Coyote Ugly»-stjernen gift

Piper Perabo (37) har vært sammen med regissørkjæresten Stephen Kay i flere år. Lørdag ble de endelig mann og kone.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

TV-PAR: «Covert Affairs» er inne i sin femte sesong, og det var på dette TV-settet de varme følelsene blomstret mellom Perabo og Kay. Foto:,wenn.com

Piper Perabo ble verdenskjent da hun spilte hovedrollen i «Coyote Ugly» for 14 år siden. Senere har hun spilt i filmer som «Dusinet fullt» og «The Prestige» - men det var på TV-settet til «Covert Affairs» hun møtte sin kommende ektemann, Stephen Kay.

Turtelduene forlovet seg i fjor, og ifølge US Weekly ble bryllupsseremonien holdt i New York. Paret hadde pyntet seg på utradisjonelt vis:

Mens brudgommen stilte i denimfarget dress og fedora-hatt, hadde bruden på seg en reptilmønstret, kroppsnær kjole med tilhørende beige slør. Brudebuketten besto av hvite roser.

Mange kjendisbryllup er av det storslagne slaget, men Perabo og Kay valgte en intim variant: Det var bare parets nærmeste familie og venner som fikk overvære vielsen. Etterpå spaserte det nybakte ekteparet mot bryllupsfesten, med et live-band hakk i hæl.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder