SLÅR FRA SEG: Atle Antonsen Foto: KNUT ERIK KNUDSEN

Atle Antonsen slakter Tommy Steine i nytt intervju - beklager i VG

I et intervju med siste Natt&Dag kaller Atle Antonsen (42) komikerkollega Tommy Steine (42) Norges minst humoristiske humorist. I VG legger Antonsen seg flat.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det er på spørsmål fra gratisavisen Natt&Dags anonyme Smil&Gift-reportere at Antonsen kommer med krasse konklusjoner om komiker Tommy Steine. Når en av reporterne spør hvem som er Norges minst humoristiske humorist, svarer Antonsen slik:

- Det er jo Tommy Steine. Han er kjip mot folk han tror han ikke kan gjøre nytte av.

Når den andre reporteren legger til «Får creepy vibes av han», utdyper Antonsen:

- Jævlig døv fyr. Han er faktisk en bedre humorist enn han er som kar.

Trist

- Det er det trist å høre fra Antonsen. Jeg kjenner ikke ham så godt som han tydeligvis kjenner meg. Når det er sagt, så vil ikke jeg nedlate meg til å snakke sånn om kollegaer, eller noen, sier Steine til VG.

IKKE SÅRET: Tommy Steine sier han ikke er såret, men synes Antonsen kunne tatt kritikken ansikt til ansikt. FOTO:TERJE BRINGEDAL/VG

Han mener utsagnet er av den typen en burde ta ansikt til ansikt med personen det gjelder, og ikke gjennom media.

- Antonsen er jo i likhet med meg pappa, og burde kanskje tenke på at det også er andre enn voksne mennesker som leser disse tingene som blir sagt om folk i media, påpeker Steine og legger til:

- Om han er sitert riktig, synes jeg det er trist at han gjør det i pressen. Jeg er overhodet ikke såret, til det har jeg vært i «gamet» for lenge. Men jeg synes det er trist at folk sier sånn om andre. Jeg har ikke noe stygt å si om Atle Antonsen - jeg kjenner ham ikke, men han har tydeligvis en eller annen hang-up på meg.

Beklager

Når VG kontakter Antonsen med reaksjonene fra Steine, har han denne kommentaren:

FORSIDEMANN: Slik fremstår Antonsen på forsiden av Mars-utgaven av Natt&Dag. Foto: FAKSIMILE

- Jeg ser av sitatet fra den urbane avisa Natt&Dag at jeg i møte med dem har gjort et famlende og lite vellykket forsøk på å tøffe meg, og Tommy har faktisk helt rett i at slik galle ikke har noe i pressen å gjøre. Så dette burde jeg holdt meg alt for god til og holdt for meg selv.

Antonsen har tidligere parodiert Steines innsats i kjendisversjonen av «71 grader nord». I Espen Eckbo og Kristian Ødegårds «Nissene over skog og hei» som gikk i desember i fjor lå Atle Antonsen gråtende på et tak iført nissekostyme. Scenen pekte til episoden da Tommy Steine fikk blackout i en fjellvegg 400 meter over bakken, og gråtende ba om å få komme ned igjen.

Parodien tok Steine med godt humør.

- Da jeg så det skjønte jeg med en gang at det var meg de parodierte. Men jeg synes Atle Antonsen er feig som gjør det fra et tak og ikke tør å komme seg ut i en ordentlig fjellvegg, sa Tommy Steine til VG da serien gikk, og la til:

- Hvis du har sippet som en liten kattunge på TV og én million har sett det, så skjønner jeg at folk vil snakke om det. Jeg har seriøst null problem med dette.

LES MER I DAGENS PAPIR-VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder