Dette er Johnny Depps morbide dødsønsker

Etter at Johnny Depp (50) dør skal tatoveringene hans rammes inn og kroppen kastes ut for en klippe, hvis skuespilleren får det som han vil.

Artikkelen er over seks år gammel

Den filmaktuelle 50-åringen er for tiden aktuell med Disneyfilmen «Lone Ranger», og intervjuene stjernen gir i forbindelse med filmen vekker oppsikt.

I et intervju med den britiske avisen The Telegraph delte Depp sine morbide ønsker.

- I utgangspunktet ønsket jeg å bli kastet ut fra en klippe, slik at folk kan få se kroppen min sprette bortover da den treffer bakken. Jeg kan like godt underholde folk, sier stjernen til avisen ifølge Entertainmentwise.com.

- Det høres vel ikke grusomt ut

Hollywood-stjernen hadde flere ting han ønsker skal bli oppfylt etter sin død.

- Jeg vil kanskje spare på tatoveringene mine, fordi det kan være med å revolusjonere det som skjer etter døden. Fjern tatoveringene, fyll rammer med formalin slik at tatoveringene kan strekkes ut og bevares. Det høres vel ikke grusomt ut, spør Depp spøkefullt.

FILMAKTUELL: Johnny Depps nyeste film er blitt lunket mottatt av publikum Foto: Disney Enterprice

Depps intervju er blitt sitert i en rekke utenlandske medier, men det kan virke som stjernen selv ikke synes ønskene er grusomme nok til å vekke oppsikt.

- Nei, det minner jo ikke om seriemorder-oppførsel i det hele tatt. Se det for deg? «Hva er det? Å, det er min fars tatoveringer som henger på veggen», legger stjernen til i intervjuet med The telegraph.

Lunken mottakelse

Depps ferskeste spillefilm har i skrivende stund kun spilt inn 300 millioner kroner på verdensbasis. Siden filmen kostet hele 1,5 milliarder kan « Lone Ranger» bli nok en flopp for Johnny Depp skriver filmnettstedet The Wrap.

Nettstedet mener dette kan få følger for Depps lønnsslipp, som i dag ligger på cirka 20 millioner dollar eller mer per spillefilm.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder