ENDELIG GIFT: Etter å ha planlagt bryllupet i mer enn to år, ble Jenny Skavlan og Thomas "Fingern" Gullestad i dag gift. - Det falt en tåre, innrømmer Fingern. Foto: Frode Hansen

Nygifte Fingern: - Det falt en tåre

Thomas «Fingern» Gullestad innrømmer at det falt en tåre da han så sin blivende kone Jenny Skavlan komme mot han.

Artikkelen er over fem år gammel

- Ja, det gjorde det. Jeg rakk vel egentlig ikke å tenke så mye. Kanskje at henne burde jeg ha sjekket opp. Men så hadde jeg jo det allerede, sier DJen og den tidligere Klovner i kamp-kjempen.

Etter vielsen vekslet de noen ord med pressen før de kjørte en liten æresrunde som nygifte i forkant av den store bryllupsfesten.

- Det var utrolig rørende. Nå gleder vi oss til fest, sier Jenny Skavlan før hun går inn i bilen med sin ferske ektemann.

- Vi har planlagt dette så lenge at det er godt å komme igang. Nå har vi stukket hull på ballongen, sier Thomas «Fingern» Gullestad.

Mange kjendiser gjestet bryllupet, og samtlige VG snakket med gledet seg til den store festen.

Skuespiller Gitte Witt var bare en av mange som lovpriste brudeparet Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad etter vielsen lørdag ettermiddag.

- Vielsen var helt fantastisk, og Jenny var uslåelig vakker. Det var bare så fint og riktig at hun hadde lagd kjolen selv sammen med sin mor. Den var veldig Jenny og veldig riktig, sa Gitte Witt etter vielsen som tok kun en drøy halvtime før gjestene var ute i solen.

Da hadde blant annet Maria Mena sunget «You Got The Love», Florence + The Machine/Candi Staton-hiten, til full jubel og trampeklapp under seremonien.

RØRT: Pia Tjelta lovpriste bryllupsseremonien. Foto: Frode Hansen


Pia Tjelta var tydelig rørt etterpå.

- Kjolen til Jenny er det fineste og vakreste jeg noen gang har sett, og vielsen var helt vidunderlig, sa hun på vei bort til Kulturkirken Jakob, der festen ble sparket igang.

STOLT FAR: Jørgen Skavlan var tydelig rørt og stolt av sin datter etter vielsen. Foto: Frode Hansen

Brudens far, legen Jørgen Skavlan, var ikke mindre rørt da han ble spurt om hvordan det var å gifte bort sin datter.

- Hvordan ville du ha følt det hvis du giftet bort din egen datter, og det attpåtil med en mann som man bare kunne drømme om? parerte han.

- Knærne holdt på å knekke på vei inn, og det ble nok noen tårer, medgir far Skavlan.

- Har du noen råd på veien til det nygifte ekteparet?

- Jeg tror ikke jeg har noen råd til dem, jeg tror at de kan gi oss råd, sier Jørgen Skavlan, som også kunne røpe at datteren beholder sitt opprinnelige navn, Jenny Skavlan.

Brudgommens far benyttet anledningen til å rose det nygifte paret.

- Jeg er stolt av både sønnen og svigerdatteren min. Vigselsmannen beskrev hvor lekne de er og hvor godt de passer sammen. Han omtalte de som en perfekt match, og jeg må si meg enig, sa Rolf E. Gullestad til VG.

- Original seremoni

Designeren Fam Irvoll var også mer enn godt fornøyd etter vielsen.

- Det var kjempefint. Seremonien var like fin som alle tenkte at den kom til å bli.

- Og nå blir det feiring?

- Nå skal vi inn i Jakob kirke, ha det gøy og bli fulle!

Også Live Nelvik og ektemannen Tore Sagen var klar for fest. NRK paret ga hverandre sitt ja på Huk i Oslo i fjor sommer.

- Det skal spises, tales, drikkes og danses. Det er slik de beste festene foregår, sier Live Nelvik, før mannen skyter inn:

- Jeg tror det blir jævlig spennende, og det kan du sitere meg på!

Om seremonien hadde Live Nelvik dette å si:

- Det var originalt, verdig og helt nydelig. Fullt av kjærlighet. Og grining blir det jo alltid, sier Nelvik, uten helt å få støtte av ektemannen som hun giftet seg med i fjor.

- Det var veldig fint, men jeg gråter ikke, jeg prøver å unngå det. Jeg gråt ikke engang i mitt eget bryllup, selv om jeg hadde en klump i halsen, sier Tore Sagen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder