FORLOVET? Skuespiller Cameron Diaz og rocker Benji Madden fant tonen i mai, og etter syv måneder skal kjendisparet ifølge flere kilder ha forlovet seg. Foto:Getty Images,NTB Scanpix

Hevder Cameron Diaz er forlovet

Hollywood-stjernen Cameron Diaz (42) skal ha forlovet
seg med rockeren Benji Madden (35).

 • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over fem år gammel

Amerikanske kjendismedier har siden mai koblet Diaz og Madden sammen, og i begynnelsen av juni ble de fotografert hånd i hånd i NewYork.

Nå skal kjendisparet ha tatt forholdet ett steg videre. Ifølge flere kilder kjendisbladet US Weekley har snakket med, skal paret ha forlovet seg.

– Alle synes det er vilt, men er glade på deres vegne, sier en kilde til bladet.

– Benji pleier alltid å forelske seg lett, men denne gangen er det på ordentlig, og han fant en flott jente. Det er åpenbart at de gjør hverandre glade og ingenting er bedre enn det, fortsetter kilden.

Ifølge britiske The Mirror skal paret ha fortalt den gledelige nyheten til venner og familie.

– De siste ukene har de fortalt om sine planer til de nærmeste vennene, men det er veldig hysj-hysj, sier en kilde til The National Enquirer, ifølge The Mirror.

Til VG i april sa Diaz at hun tror det er umulig for et par å være gift hele livet.

– Vi kan alle ha venninner, alle disse forskjellige vennskapene. Jeg vet at jeg gjør forskjellige ting med hver enkelt av mine venner. Vi har ulike samtaler, og gjør ulike ting. Og jeg synes det er helt greit, sa hun og la til:

– Men av en eller annen grunn, går vi inn i forhold og forventer at en mann skal forstå alle delene av oss og møte alle behovene våre. Jeg tror at det er der alt mislykkes.

Benji Madden er gitarist i rockebandet Good Charlotte. Han har tidligere vært forlovet med den australske skuespilleren Sophie Monk. De gikk fra hverandre i 2008. Etter det har Madden blitt koblet til både Paris Hilton og Holly Madison.

Mer om

 1. Cameron Diaz
 2. Hollywood

Flere artikler

 1. Cameron Diaz har giftet seg

 2. Cameron Diaz har badet i kjendismenn - her er hennes opp- og nedturer

 3. Tatoverte Diaz' navn på brystet

 4. Pluss content

  Cameron Diaz: – Gleder meg til å bli 50

 5. Cameron Diaz bekrefter at hun legger opp

 6. Vis deg som et medmenneske – ikke som en homofob

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder