LYKKELIGE: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill venter en familieforøkelse til sommeren. Her etter prinsesse Leonores dåp i juni. Foto:,Afp

Prinsesse Madeleine er gravid: – Vi er veldig glade

Prinsesse Madeleine (32) og ektemannen Chris O'Neill venter sitt andre barn.

  • Felicia Alvsing
  • Eira Lie Jor
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Ti måneder etter at prinsesse Madeleine og Chris O'Neill (40) fikk datteren Leonore, avslører prinsessefamilien at de venter et barn til.

– Vi er veldig glade, og ser frem til å få et nytt medlem til vår familie, hilser prinsesse Madeleine og O'Neill i en pressemelding fra det svenske kongehuset.

Det er foreløpig ikke kjent om det er en liten prins eller prinsesse som kommer til verden til sommeren.

Kongehusets informasjonssjef, Margareta Thorgren, sier til Aftonbladet at resten av kongefamilien også gleder seg med paret.

– De har alle tatt imot denne nyheten svært positivt og er selvfølgelig kjempeglade, sier hun.

Ettersom prinsesse Madeleine er ute offentlig i disse ønsket de å gå ut med nyheten selv.

– En slik gledelig nyhet vil vi skal komme fra hoffet. Vi har valgt å gå ut med dette i dag for å unngå spekulasjoner, sier Thorgren.

Madeleine og O'Neill viste seg for første gang offentlig sammen i 2011 før de giftet seg i den svenske hovedstaden i juni i fjor. Det tok bare to måneder før nyheten kom om at paret ventet sitt første barn. I februar fødte Madeleine datteren Leonore Lilian Maria, og i juni døptes hun i samme kjole som hennes kusine prinsesse Estelle (2,5) bar i sin dåp.

Prinsessefamilien bor i New York, men har også en leilighet i Stockholm. I oktober meldte svenske aviser at familien planlegger å flytte til London, der blant annet O'Neills mor bor.

LES OGSÅ: Derfor heter den svenske prinsessen Leonore

Det har vært et innholdsrikt år for den svenske kongefamilien. Først fikk prinsesse Madeleine og Chris O'Neill datteren Leonore. I sommer annonserte prins Carl Philip og hans utkårede, Sofia Hällqvist, at de skulle gifte seg. Fredag kom også nyheten om at Madeleine igjen ventet barn.

SØSKENBARN: Lille Leonore (tv) skal bli storesøster, og prinsesse Estelle skal få et nytt søskenbarn. Foto:,Prinsessan Victoria / Kungahuset

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder