NY LIVSTIL: For to år siden kuttet kvinnebedårer Nick Carter (33) ut narkotika og alkohol. Nå vil han også bli filmprodusent. Foto: AFP

Backstreet Boys-Nick ber om pengehjelp fra fansen

Han mangler en halv million kroner for å lage drømmefilmen. Nå går Backstreet Boys-legenden Nick Carter til fansen og ber om hjelp.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Siden Backstreet Boys ble dannet for 20 år siden i 1993, har popgruppa solgt over 130 millioner plater, og er dermed et av tidenes mestselgende band.

Pengene 33-åringen har tjent på den enorme suksessen er tydeligvis ikke nok. Carter er også kjent som eks-kjæresten til Paris Hilton.

Horror-fan

På Indiegogo, et nettsted hvor hvem som helst kan søke om pengedonasjoner, har Carter laget seg en egen profil hvor han ber folk gi ham penger til sitt nye filmprosjekt.

- De fleste av dere vet allerede at jeg er lidenskapelig opptatt av musikk, men det dere ikke vet, er at jeg også er stor skrekkfilmtilhenger, sier Carter i en video lagt ut på hjemmesiden.

Med pågående innlevelse prøver artisten å overtale fansen til å donere penger.

- Grunnen til at jeg ber fansen min om penger er at det skaper økt oppmerksomhet rundt filmen, samtidig som det gir folk en unik mullighet til å følge prosjektet tett på og ta del i det jeg driver med.

Gir tweets mot donasjoer

På nettsiden tilbyr den amerikanske sangeren personlige tweets, billetter til Backstreet Boys-konsert, invitasjon til premiere og et meet and greet med Carter personlig, samt en rolle i Evil Blessings til de som donerer.

Med unntak av en soloplate for tre år siden, har Nick Carter ligget lavt karrieremessig siden suksessen med boybandet Backstreet Boys.

Gruppa gjør i disse dager comeback med albumet «In A World Like This», som slippes 30. juli.

Sist Nick Carter skapte overskrifter, var da han var kjæreste med hotellarvingen og jetseteren Paris Hilton.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder