GODT SYNLIG: David Beckhams mange tatoveringer er normalt skjult under klærne, men konas fornavn på høyrehånden er godt synlig. Her er David og Victoria på en galla i London i går. Foto: WENN

David Beckhams nye kjærlighetserklæring til kona

David Beckham (38) viser for hele verden at han verdesetter Victoria Beckham (39).

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Victoria Beckham - hjemmeside

De har vært gift i over 14 år og gjentatte ganger vært utsatt for intense spekulasjoner rundt påståtte ekteskapskriser.

Likevel har fotballstjernen og den tidligere Spice Girls-artisten fått fire barn sammen og konsekvent nektet for noe som helst slinger i valsen.

«Victoria» og «Love»

Da paret kastet glans over en veldedighetsmotegalla i London mandag, viste Beckham fram en helt ny tatovering, skriver Daily Mail .

IKKE FØRSTE: David Beckham har fra før av svært mange tatoveringer. Foto: WENN

På høyrehånden har han fått foreviget konas fornavn. Kunstverket føyer seg inn i den lange rekken av tatoveringer som fotballhelten har skaffet seg opp gjennom årene.

På høyrehånden har Beckham fra før av tatovert «Love», og ellers på kroppen har han navnene til parets fire barn, Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper.

Flere hyllester

For fem år siden fikk han også tatovert et bilde av Victoria på venstrearmen - med teksten «Forever By Your Side». Da han og Victoria hadde vært gift i ti år, markerte han begivenheten med å tatovere en ring av roser på armen. Men det er først nå han har tatovert konas navn på kroppen.

Beckham er opptatt av at tatoveringene skal ha en dypere mening, og avisen Daily Mail har tidligere presentert en oversikt over hver av dem . Han har også tatovert Jesus på korset ved ribbena som et symbol på sorg etter bestefarens død for tre år siden.

Hånd i hånd

På mandagens galla kom David og Victoria hånd i hånd. Det britiske stjerneparet har fortsatt base i Los Angeles, men besøker hjemlandet hyppig.

«Becks» la nylig opp som fotballspiller. Engelskmannen avsluttet karrieren med å ta fransk seriegull i Paris Saint-Germain. Tidligere har han spilt for Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy og Milan.

LES OGSÅ: - Barna og jeg er så stolte av David

Victoria har etter popkarrieren etablert seg som klesdesigner og moteikon .

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder