Se lille Estelle ønske alle en god jul

Den svenske kronprinsessefamilien gjentar suksessen og publiserte mandag en ny julevideohilsen. Lille prinsesse Estelle vil garantert sjarmere de fleste i senk når hun ønsker god jul og godt nytt år.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Etter at Estelle kom til verdens har det blitt en tradisjon for Victoria og Daniel å sende ut en egen julehilsen med Estelle og etterhvert lille Oscar i hovedrollene.

Årets videohilsen er spilt inn i hagen på Haga Slott i Stockholm, hvor kronprinsesse Victoria og hennes familie har bodd siden 2010. Utenfor lekestuen som i sin tid barnas bestefar kong Carl Gustaf lekte som barn, pynter den lille familien et juletre, før de begynner å ake og kaster snøball.

Fikk du med deg? – God jul, hilsen Kate, William og barna

Kronprinsessefamiliens videoer er tillegg til å blitt publisert på det svenske hoffets hjemmesider - og på en lang rekke svenske nettsider, også lagt ut på YouTube, hvor familiens julehilsen fra 2014 for eksempel nærmer seg to millioner visninger.

Årets jul blir forøvrig hjemmejul for hele den svenske kongefamilien.

Les også: Her er Sveriges juleprinsesse anno 2012

– Endelig skal de kongelige kusiner og fettere, Estelle, Leonore, Oscar, Nicolas og Alexander få leke sammen i julen, skriver Svensk Damtidning.

Hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren opplyser til bladet at prinsesse Madeleine og hennes ektemann Chris blir i Sverige til etter jul.

– Familien kommer til å feire både sammen og hver for seg, sier Thorgren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder