MANGEÅRIGE KJÆRESTER: Skuespillerparet Saastad Ottesen og Kaalstad har vært en duo siden 2008. Her under et pressetreff til NRK-serien «Vikingane» i 2016.

MANGEÅRIGE KJÆRESTER: Skuespillerparet Saastad Ottesen og Kaalstad har vært en duo siden 2008. Her under et pressetreff til NRK-serien «Vikingane» i 2016. Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

«Vikingane»-paret giftet seg

Skuespillerparet Mariann Saastad Ottesen (42) og Nils Jørgen Kaalstad (39) ble lørdag erklært rette ektefolk.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Etter ti år som kjærester ga paret hverandre sitt ja i Fagerborg kirke, og samler gjestene til bryllupsfest på Ekebergrestauranten i Oslo, melder Se og Hør.

Les også: Mariann Saastad Ottesen: – Jeg har alltid hatt en redsel i meg

les også

«Vikingane»-skuespillernes barn ble syk under innspilling: Måtte på legevakt i vikingkostyme

Kirken skal ha huset rundt 120 gjester, der flere har delt bilder av det strålende paret i sosiale medier. Stylist- og make-upartist Linda Wickmann er av dem som uttrykker stor begeistring på Instagram.

– Gratulerer til min vakre bestevenninne Mariann Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad. Dette har tatt pusten fra meg, og jeg kan ikke vente med å feire dere natten lang! Kjolen er laget av fantastiske Ove Harder Finseth, skriver Wickmann.

Samme designer som Mette-Marit

Saastad Ottesen giftet seg i en brudekjole laget av designeren Ove Harder Finseth, mest kjent som designeren bak Kronprinsesse Mette Marits kjole brudekjole i 2002.

Fredag la Saastad Ottesen selv ut et bilde på Instagram med teksten «Klar», der hun holder opp brudekjolen – skjult i en pose.

Senere på fredagskvelden hadde skuespillerparet invitert bryllupsgjestene til oppvarmingsfest på et tak i Oslo. Sjefredaktør i Costume Kine B. Hartz delte begivenheten på Instagram, fotografert med bruden selv.

Ble kjent i kulissene

Saastad Ottesten og Kaalstad ble kjærester da de spilte sammen i Disney-stykket «Aladdin» på Kruttårnteateret på Citadelløya utafor Stavern i 2008, og har nå holdt sammen i ti år.

Paret har tre barn sammen; en sønn på seks, en datter på tre og en sønn på ett år.

les også

Nils Jørgen Kaalstad (39): – Som sliten trebarnsfar lever jeg drømmen

Pluss content

Saastad Ottesen har i flere av svangerskapene sjonglert graviditeten med tv-innspillinger, senest under produksjonen av sesong to av NRK-serien «Vikingane». Da VG møtte paret i 2016, innrømte de at tilværelsen til tider var vel hektisk. Da yngstemann ble syk mens mamma og pappa var på jobb, troppet de opp på sykehuset i fullt vikingkostyme.

– Det var sånn: «Vi er ikke med i noen sekt, vi holder på med en TV-serie», sa Saastad Ottesen da.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder