Norske Lillian i ville orgier med Playboy-kongen

Skriver usminket om Playboy-livet

Midt på natten ringte Playboy-sjef Hugh Hefner kjæresten Lillian Müller og utkommanderte henne til sitt soverom for å delta i ville sexorgier.

Artikkelen er over 21 år gammel

Neste uke kommer Lillian Müllers (47) selvbiografi «Usminket». En svært åpenhjertig bok, der tidenes mest benyttede Playboy-modell blant annet forteller om sitt samliv med bladets grunnlegger Hugh Hefner (72) og andre berømte menn. Som Hollywood-stjernen Tom Selleck.

- Jeg søkte ikke dette livet. Det kom til meg, sier Lillian Müller til VG på telefon fra sitt hjem i California.

- Var kjempekjekk

Hun var 23 år og toppløsmodell for britiske tabloidaviser da den 50 år gamle sexmilliardærens stab ville ha henne til USA for å være midtsidepike. - Han var jo kjempekjekk! Sjarmerende, overbevisende og praktfull. Og så var han jo Hugh Hefner - det hjalp litt, erindrer Müller, og sukker:

- Det tok litt tid før jeg kom til sans og samling og hoppet av. Jeg er glad jeg hadde opplevelsene i så ung alder. Jeg flyttet fra ham etter ti-elleve måneder fordi jeg ikke holdt ut det livet. Selv om det var mange fordeler ved å bo på godset.

23-åringen fra Fevik ønsket ikke å delta i de spesielle aktivitetene som fant sted på Hefners soverom. I gigantsengen hans kunne seks-åtte mennesker, ifølge Müller, «bo, holde på og sove uten å ligge oppå hverandre». Skjult i veggen var en jukeboks til flere hundre tusen dollar, med musikk og videokassetter av alle slag.

Ville ha flere

Fra et knappepanel i sengegjerdet styrte Hefner det meste: Satte i gang TV-kameraer for å forevige sengelekene. Endret fargen i rommet. Og tilkalte butlere, tjenere, filmmaskinist og gjester av begge kjønn.

- I begynnelsen var det bare meg og han. Så ville han ha med flere. Det var et stort problem helt fra begynnelsen. Han ville ha flere jenter. Gjerne tre-fire sammen, hvis han fikk det til da. Og det var mange jenter som stilte opp.

- Han hadde sex med andre kvinner mens jeg var der. Han forlangte at jeg hadde sex med andre kvinner mens han så på. Han ville at jeg skulle ha sex med hans beste venn. Jeg fant raskt ut at det ikke passet meg. Men jeg var så forelsket og blindet at jeg gjorde alt for å tilfredsstille ham.

- Jeg hadde et håp om at han skulle bli kvitt de andre jentene, og bare være sammen med meg. Jeg gjorde alt for å overbevise ham om at han ikke trengte andre jenter, sier Müller, som i år skal pryde forsiden av desemberutgaven av norske Playboy.

- Var grønn

- Litt naiv . . ?

- Litt!? Jeg var grønn! Sa jeg nei, «straffet» han meg ved ikke å ringe meg på rommet.

Lillian Müller underkastet seg «Hef» totalt. I boken, ført i pennen av journalist Bjørn Benkow, forteller hun om hvordan hun og andre playmates var leketøy for Hefners venner. «Vår jobb var å tilfredsstille alles ønsker og fantasier», skriver hun, og tilføyer at de fortjente Oscars for sitt skuespill:

«Vi lot som om vi elsket alle varianter av sex - mens vi blunket til hverandre. Vi imiterte orgasmer, sukket og stønnet, som på bestilling.»

- Utrolig at ingen av dere fikk kjønnssykdommer . . ?

- Ja, det er egentlig et under. Eller at noen ble gravide. Han brukte aldri gummi.

- Sånn flaks.

- Ja.

Sex hver natt

Müller forteller at 50-åringen hadde sex hver eneste natt. Ikke med henne, det orket hun ikke. Men han trengte oppstivere:

- Han røkte litt marihuana og tok noen piller for å bli mer tent. Det brukte hele gjengen, unntatt jeg. Jeg rørte aldri alkohol og narkotika. Det ertet de meg for - jeg var den konservative jenta fra Norge. Jeg var nylig i et privat selskap hos Hef. Han sa han bruker Viagra. Han har til og med aksjer i selskapet! Og har sex med tre jenter hver kveld. Mindy, Mandy og Tandy eller noe sånn. Det er latterlig. Men litt morsomt.

- Samlivet var ikke bare sex - vi var svært romantiske også: Gikk turer sammen, var i selskaper og gikk på kino. Vi var og spilte på rulett i Las Vegas, dit dro vi med Hefs privatfly. Jeg tenkte at dersom vi styrtet, så dør jeg i hvert fall med Hugh Hefner. Jeg var sååå forelsket. Vi var glad i hverandre - det var ikke bare sex det dreide seg om.

Lillian Müller sier Hefner var følsom, hensynsfull, sentimental og stille. Det var hans andre side - men det var disse hun satte mest pris på. Han overøste henne med hvite liljer, diamantringer, dukker og teddybjørner.

Les også

Flere artikler

  1. Lillian Müller: Slik var mitt siste møte med Hugh Hefner

  2. - Hugh Hefner (86) gifter seg med eks-kjæresten

  3. Pluss content

    Lillian Müller (64): Jeg er klar for Playboy – igjen

  4. Kåret til mest sexy

  5. Playboy tar nakne kvinner inn i varmen igjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder