MOR, SØNN OG FAR: Arnold Schwarzeneggers tidligere hushjelp Mildred Patricia Baena poserer med sin tenåringssønn som hun har med filmstjernen. Foto: ALL OVER/SCANPIX

Schwarzenegger-skandalen: - Elskerinne og kone gravide samtidig

(VG Nett) Arnold Schwarzeneggers hushjelp Mildred Patricia Baena var gravid med hans barn, samtidig som stjernens kone Maria Shriver ventet parets yngste sønn.

Camilla Bjørn
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Baena, som jobbet for stjerneparet i over to tiår, skal ha født sin sønn med stjernen oktober 1997, ifølge kjendisnettstedet TMZ. Mens Shriver fikk sønnen Christopher Sargent (13) måneden før.

Bakgrunn: Hemmelig barn ødela Arnolds ekteskap

Sammentreffet er bare en av mange nye avsløringer i saken rundt den tidligere Californina-guvernørens affære med hushjelpen Baena (50) og deres sønn.

Familiedramaet, som vekker enormt med oppsikt i USA, ble gjort kjent i Los Angeles Times tidligere denne uken, kort tid etter at stjerneparet meldte at de skal separeres etter 25 års ekteskap.

Schwarzenegger opplyste til Los Angeles Times at han fortalte Maria om barnet etter han gikk av som California-guvernør i januar 2011.

Omtrent samtidig skal hushjelpen ha valgt å gå av med pensjon fra sin stilling hos stjerneparet.

STJERNEPAR: En gravid Maria Shriver poserer med Arnold tilbake i 1997, intetanende om at også hushjelpen venter barn med ektemannen. Foto: SCANPIX

Shriver, som har fire barn med Arnold, flyttet fra 63-åringen da han fortalte om sin hemmelige sønn.

- Jeg forstår og fortjener følelsene av sinne og skuffelse blant mine venner og familie. Det er ingen unnskyldninger, og jeg tar fullt ansvar for den skaden jeg har forårsaket. Jeg har sagt unnskyld til Maria, mine barn og min familie. Jeg beklager virkelig, skriver Schwarzenegger i en pressemelding.

Hushjelp Baena, som var gift da hun ble gravid med Arnolds barn, skal ifølge TMZ ikke ha informert stjernen om farskapet før sønnen var et par år gammel.

Mens amerikanske medier nå identifiserer hushjelpen, velger de fortsatt å anonymisere tenåringssønnen til Arnold.

Ifølge TMZ, som har vært nyhetsledende i saken de siste døgnene, er gutten prikk lik sin kjente far.

Shriver betegner skilsmissen som «smertefull og hjerteskjærende» i en pressemelding:

«Som mor er mine tanker hos barna. Jeg ber om medfølelse, respekt og å få være i fred, mens barna mine og jeg forsøker å gjennoppbygge livene våre.»

Den amerikanske ukebladgiganten People melder at Shriver nå har ansatt den prominente familieadvokaten Laura Wasser, men skal ennå ikke ha bestemt seg for om hun ønsker å skilles.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder