DANS: Emilie «Voe» Nereng (23) og dansepartneren Santino Mirenna hadde med seg Sophie Elise Isachsen (24) på parketten da Mirenna plutselig pådro seg en skade i skulderen på direkten. Foto: Frode Hansen / VG

«Skal vi danse»-Santino Mirenna har fått skulderen på plass

Dansepartneren til Emilie «Voe» Nereng fikk skulderen ut av ledd etter et løft på parketten.

Høstens fjerde «Skal vi danse»-sending gikk av stabelen lørdag kveld, hvor Adrian Sellevoll måtte forlate konkurransen. Lørdag var det duket for «all star»-sending, hvor danseparene fikk med seg kjendiser og tidligere deltagere av «Skal vi danse» i dansenumrene sine.

Fikk du med deg? Jan Tore Kjær skadet før lørdagens program

Emilie «Voe» Nereng (23) og dansepartneren Santino Mirenna hadde med seg Sophie Elise Isachsen (24) på parketten da Mirenna plutselig pådro seg en skade i skulderen på direkten. Han fikk skulderen ut av ledd.

Har du sett? Helene Olafsen er gravid

Dermed måtte Mirenna kjempe seg gjennom dansen, og forlate parketten rett etter dansen.

– Han ble skadet under et løft i dansen, sa presseansvarlig Unn Grethe Berge til VG.

Røk ut: – Jeg skal hjem og grave meg ned

Mirenna ble hentet av ambulanse og kjørt til legevakten. Søndag morgen opplyser pressekontakt Berge at Mirenna har fått skulderen tilbake på plass.

– Han fikk god hjelp på legevakten og skulderen er nå på plass. I dag, søndag, har Santino en treningsfri dag, skriver Berge i en SMS.

– Emilie fortsetter treningen i dag med danselærer Ivo Havranek som vikar. Hvordan kommende treningsuke blir for Emilie og Santino, kommer vi tilbake med informasjon om når det er bestemt, sier hun.

Ivo Havranek har tidligere vært dansepartner med Thea Næss, Hedda Kise og Eli Kari Gjengedal.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder