POSERTE: Jeremy Meeks og Andrea Sasu i Cannes tirsdag. Foto: IAN LANGSDON / EPA

Kjendiskriminell Jeremy Meeks oppklarer romanserykter i Cannes

Jeremy Meeks (35), kjent som «den vakre forbryteren», viste seg på filmfestivalen i Cannes med en annen enn kjæresten.

Det vakte oppsikt at amerikanske Jeremy Meeks spradet opp den røde løperen i Frankrike – arm i arm med en annen kvinne enn sin britiske kjæreste Chloe Green (28). Kvinnen ved hans side under filmfestivalens åpningsdag tirsdag, er den rumenske modellen Andrea Sasu (28). De to poserte villig foran pressen.

Amerikanske medier begynte straks å spekulere på om det er slutt med Meeks og Green, som han fikk et barn med i juni i fjor. Også i sosiale medier uttrykte fans undring over de nye bildene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FORVIRRING: Andrea Sasu holdt Jeremy meeks i armen, noe som fikk fart på ryktebørsen. Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / ABACA

Senere på kvelden valgte Meeks å poste et bilde av seg og Green på Instagram. Der forsikret han sine 1,6 millioner følgere at det slett ikke er knute tråden mellom ham og Green.

«Vi er fortsatt veldig forelsket i hverandre. Lol», skriver han under et bilde av de to.

Han utdyper ikke hvorfor han hadde Sasu som ledsager for anledningen.

Jeremy Meeks er mannen som ble supermodell etter at arrestfotoet hans gikk verden rundt i 2014. Green på sin side er arving til en rekke britiske kjedebutikker, deriblant Topshop og Topman. Hun eri tillegg kjent fra TV-serien «Made in Chelsea».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Etter pågripelsen av Meeks for fem år siden, der han ble tiltalt for gjengkriminalitet og våpenbesittelse, publiserte politiet et såkalt «mugshot» av arrestanten på sin Facebook-side. Dermed var det gjort. Bildet spredte seg lynraskt i sosiale medier, og Meeks fikk kallenavnene «Hot felon» og «Dreamy McMug». Modelltilbudene strømmet på.

Men før han kunne nyte godt av alle tilbudene, måtte Meeks sone 27 måneder bak murene etter å ha blitt dømt på flere av totalt 11 tiltalepunkter. Da hadde han allerede sittet over et halvt år i varetekt fordi han ikke hadde råd til å betale kausjonen på syv millioner norske kroner.

Mekks og Green ble kjent med hverandre sommeren 2017, og faktisk var det nettopp på filmfestivalen i Cannes at de to begynte å sverme. Meeks var i byen på et modelloppdrag. På den tiden var han gift med Melissa Meeks (39), men ekteskapet tok slutt noen måneder etterpå. Meeks har et barn også med ekskona.

Tilbakeblikk på da Meeks ble verdenskjent for dette bildet:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder