KOSER SEG: Prins George og prinsesse Charlotte storkoste seg i sin «egen» hage.

KOSER SEG: Prins George og prinsesse Charlotte storkoste seg i sin «egen» hage. Foto: MATT PORTEOUS / KENSINGTON PALACE

Leker i mammas «tilbake til naturen»-hage

Hertuginne Kate har stått for planleggingen. Men hun har fått god hjelp av sine egne tre barn i arbeidet med en hage anlagt spesielt for barn til årets «Chelsea Flower Show».

Selve utstillingen åpnet mandag, men i helgen tok prins William og hertuginne Kate med seg de tre barna George, Charlotte og lille Louis på en liten forhåndsvisning.

MINSTEMANN: Mamma Kate og minstemann, Louis i hagen som hertuginnen har vært med på å anlegge. Foto: MATT PORTEOUS / KENSINGTON PALACE

Men prosjektet er på ingen måte ukjent for de tre barna.– De har hjulpet til med å samle inn kvist, mose og stokker til hagen, skriver hertugparet på sin egen instagramkonto.

Tanken med utstillingen og hertuginnens hage er å inspirere familier til å være ute i naturen sammen med barna sine.

les også

CNN: Prins Harry og hertuginne Meghan tvunget til å forlate bolig

– Hertuginnen er overbevist om at det å være ute i naturen, har en svært positiv effekt på barna både fysisk og psykisk, heter det videre på Instagram.

Det er ikke bare hertugparets tre små barn som har vært med på å sette sitt preg på hagen. Prins Williams mor, prinsesse Dianas yndlings blomst, Forglemmegei, har også fått en sentral plass i barnas hage.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder