Slik var Justin Biebers første kveld i Oslo

VGTV: Her roper Bieber til norske jentefans fra bilen

FROGNER (VG Nett) Etter å ha spist sushi på en av Norges mest eksklusive sushibarer dro verdens største tenåringsidol for å spille bowling.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

VG Nett fulgte kanadiske Justin Bieber (18) på hans første kveld i Oslo, som startet med at han gikk ut på balkongen på Royal Christiania hotell og vinket til folkemengden som skapte kaos i byen.

Sushi og øl

Like før klokken 21 forlot Bieber og crewet hans hotellet og satte kursen mot Frogner.

Der stanset de sorte Mercedes-bilene utenfor eksklusive Alex Sushi, hvor popstjernen spiste nettopp sushi og blant annet fikk servert øl.

De fikk bord innerst i restauranten i første etasje, mens hans tre livvakter raskt inntok nabobordet.

Skrøt av kokken

Bieber satt og lo og koste seg med crewet sitt, og fikk etter kort tid servert suppe.

Artikkelen fortsetter under bildet

EKSKLUSIV SUSHI: På Alex Sushi fikk Bieber servert sushi av ulike varianter. Alex Sushi er en eksklusiv sushi-restaurant ved Solli plass i Oslo. Foto: Frode Hansen

Da sushifatene etter hvert kom på bordet ble det høylytt applaus fra Bieber og crewet, før Bieber selv utbrøt:

- Fast and everything!

Biebers livvakter sørget etter hvert for at ingen gjester fikk sette seg ved bordene som ble tomme i det innerste rommet, der superstjernen satt.

Rømte ut bakveien

Etter en times tid i restauranten kom også flere personer som så ut til å kjenne Bieber.

Da Bieber og entouraget hans hadde svelget unna både vått og tørt, gikk livvaktene i gang med å planlegge «flukten» fra fans og journalister.

Etter det som så ut til å være nøye overveielser fra Biebers sikkerhetsteam forsvant ungpikeidolet ut bakveien sammen med et par andre, mens resten av crewet skulle avlede menneskene som hadde samlet seg utenfor inngangen.

Parkeringsbot

Bieber så ut til å være i meget godt humør under hele middagen, og spøkte og lo sammen med crewet sitt. En dobbeltgjenger, som skal ha blitt med Bieber til Oslo, var ikke å se på restauranten.

Artikkelen fortsetter under bildet

VINKET: Justin Bieber vinket til de mange hundre fansene som hadde møtt opp og skrek til ham fra Europarådets plass ved Jernbanetorget. Foto: Eivind Griffith Brænde

Samtidig som Bieber med crew var samlet inne på restauranten stod kortesjen hans ulovlig parkert utenfor. Det førte til at Bieber-teamet fikk en gul parkeringsbot fra Oslo kommunes parkeringsetat.

Etter først å ha fått parkeringsbot raste kortesjen av gårde på rødt lys gjennom Solli plass-krysset for å komme vekk fra fans og presse.

Bowling til nattestid

Men teamet dro ikke mer enn 150 meter bortenfor sushi-restauranten for å spille bowling på Solli bowling.

Ikke før klokken 01 forlot Bieber bowlinghallen og dro hjem i retning hotellet sitt. Utenfor stod to utholdende fans, som fikk sin hyllest fra popprinsen.

Etter først å ha løpt inn i bilen, rullet Justin Bieber ned vinduet og ropte ut til de to jentene: «I love you! I love you! I love you!».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder