NYBAKT BESTEFAR: Charlie Sheen er lykkelig for familieforøkelsen, men tittelen som bestefar må han nok vende seg til. Foto: Afp

Charlie Sheen er blitt bestefar

Sheen: - Det er en forbløffende dag

I går fikk Charlie Sheen sitt første barnebarn.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den kontroversielle Hollywood-skuespillerens eldste datter Cassandra Estevez (28) og hennes mann Casey Huffman fødte en datter i går.

- Det er en forbløffende dag. Det er noe av det største jeg håpte på å få oppleve her i livet, røper den 47 år gamle «Anger Management»-stjernen til kjendisnettstedet TMZ.

Usikker på tittelen

Skuespilleren fikk datteren Cassandra med sin eks-kjæreste Paula Spaert, som han datet mens han fortsatt gikk på high school.

Sheen, som også har barna Sam (9) og Lola (7) med sin ekskone Denise Richards, og tvillingene Max og Bob (4) med ekskona Brooke Mueller, har tidligere innrømmet at han har gledet seg til å bli bestefar.

- Meg som bestefar, Dave. Jeg vet ikke. Det er som om verden deler seg i to. Det er fantastisk, men jeg er bare ikke klar for bestefartittelen, forklarte Sheen i TV-showet The Late Show With David Letterman i januar skriver Female First.

GLEDET SEG: Da Charlie Sheen gjestet David Lettermans TV-show tidligere år, fortalte han at han var usikker på tittelen som bestefar. Foto: Wenn

Fikk sparken
I 2011 vakte Sheens oppførsel oppsikt etter en rekke kontroversielle hendelser som førte til at han fikk sparken fra TV-serien «Two and a Half Men».

«Etter nøye vurderinger har Warner Bros Televison avsluttet Charlie Sheens engasjement i «Two and a half men» med øyeblikkelig virkning», skrev New York Times den gang.

Avskjeden kom i perioden da Sheen nærmest hadde et offentlig sammenbrudd, blant annet med rasering av hotellrom, kritiske utspill mot serien og narkotikamisbruk.

Sheen har de siste årene vært kjent for sitt ville partyliv, som blant annet har inkludert kokainfester og hete netter med ulike kvinnelige pornostjerner.

Med dette har da også Martin Sheen, Charlie Sheens far og West Wing-stjerne, blitt oldefar.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder