TRE BLIR FIRE: Cecilie Skog og Aleksander Gamme var først bestevenner, så ble de kjærester og nå venter de barn nummer to.

TRE BLIR FIRE: Cecilie Skog og Aleksander Gamme var først bestevenner, så ble de kjærester og nå venter de barn nummer to. Foto: Patrick da Silva Sæther , VG

Cecilie Skog er gravid igjen

Eventyrerne Cecilie Skog og Alexander Gamme venter barn
nummer to. Nyheten slapp paret på Instagram onsdag kveld.

Øyvind Gustavsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

«Jeg skal bli storesøster» var bildeteksten under bildet av parets datter Vilja, som Cecilie Skog la ut på sin Instagram-konto.

Vilja ble født i desember 2014.

GRAVID: Et nytt univers i magen, skriver Aleksander Gamme om Cecilie Skog. Foto: FRA ALEKSANDER GAMMES INSTAGRAMKONTO ,

Alexander Gamme kvitterte med å legge ut et bilde av Cecilie med en globus dårlig skjult under genseren. Bildet hadde bildeteksten: «Et nytt univers i magen. Hurra!»

Dermed blir familien på tre til fire i løpet av året.

Gamme har tidligere skrytt av Skog som mamma.

– Slik som jeg har levd, har jeg aldri sett på det som en selvfølge at jeg skulle få familie. Cecilie er en fantastisk mor. Hverdagen kunne vært et fullstendig kaos, men takket være henne, er den ikke det, har Gamme uttalt til VG.

Falt for hverandre

Aleksander Gamme sammen med datteren Vilja. Bildet er fra 2015. Foto: Jan Petter Lynau , VG

Gamme og Skog hadde kjent hverandre i flere år før de våren 2014 plutselig falt pladask for hverandre.

Cecilie Skog og Aleksander Gamme har vært programledere for «Drømmeturen» på NRK1. I et større VG-intervju i 2014 fortalte paret hvordan de hadde funnet frem til hverandre som livspartnere etter flere års godt vennskap.

–Det var rart å skifte rolle, fortalte Aleksander.

– Det var skummelt, og mye bedre enn å bestige verdens høyeste fjell, sa Cecilie.

Mistet ektemannen

Cecilie Skog har tidligere vært gift med klatreren Rolf Bae, som omkom under en klatretur i Himalaya i 2008.

– Å få leve et liv med å strekke seg etter drømmer er et enormt privilegium og man føler seg veldig bortskjemt innimellom. Men det har også kostet. Jeg har mistet masse. Ikke bare Rolf, men også andre som jeg har vært glad i underveis, fortalte Skog til VG i 2014.

Cecilie Skog har skrevet flere bøker, blant annet om bragden med å nå de tre polene - Nordpolen, Sydpolen og verdens høyeste fjell, Mount Everest.

I 2010 var hun deltaker i TV2s «Skal vi danse», men måtte trekke seg underveis etter at hun brakk to ribbein under danseøvingene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder