I BLANKE MESSINGEN: Orlando Bloom droppet klærne på padletur i Italia. Det vekker oppsikt i sosiale medier. Foto: Joel Ryan Ap

Orlando Bloom på naken-padling tar av i sosiale medier

Orlando Bloom (39) overlot lite til fantasien på padletur med Katy Perry (31). Nå fører bildene av den nakne skuespilleren til oppstyr i sosiale medier.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen

Artikkelen er over tre år gammel

Tidligere i år ble det kjent at kjærligheten mellom Katy Perry og Orlando Bloom står i full blomst.

For tiden er kjendisparet på ferie i Italia. Det har ikke gått ubemerket hen hos paparazzifotografene som fanget litt av et syn.

Stor ståhei

SLADDET: Bare det aller helligste var sladdet av en emoji på bilder av en naken Orlando Bloom på padletur. Foto: FAKSIMILE: Daily Star

Bildene, som ble publisert av blant annet New York Daily News, The Sun og Daily Star, viser at Orlando Bloom kastet klærne på padletur med Katy Perry. En baseballcaps og solbriller var alt skuespilleren valgte å beholde på, mens artisten Perry beholdt bikinien på. Bildeserien viser også at Bloom og Perry kysser på stranden.
Avisene har sladdet bildene, men det er særlig en detalj som får sosiale medier til å koke.

En skygge på Blooms lår som kan minne om en penis er nemlig ikke sladdet. Skyggen har vekket spekulasjoner i sosiale medier, og nysgjerrige fans leter nå etter bilder som ikke er sladdet.

Hva som fikk Bloom til å padle naken er ikke kjent. Ingen av de to har kommentert bildene.

På sosiale medier som Twitter spekuleres det nå i hvorfor superstjernen, som ofte blir fulgt av paparazzier, valgte å kle seg naken. Det er også publisert svært mange twitter-meldinger som vitser som bildene. Det er særlig Katy Perrys nye låt «Rise» som får gjennomgå.

PÅ SCENEN: Artisten Katy Perry har foreløpig ikke kommentert bildene. Foto: Alex Wong AFP

Romanse på Gloden Globe

De første ryktene om forholdet mellom de to superstjernene kom etter Golden Globe-utdelingen i januar. De ankom Golden Globe-gallen i Los Angeles 10. januar i år hver for seg, men hygget seg i hverandres selskap ut på kvelden.

Perry har tidligere vært i et kort ekteskap med komiker Russell Brand, men ble dumpet på SMS. Bloom på sin side har vært gift med supermodell Miranda Kerr, som han har et barn med. Tidligere hadde han et mangeårig forhold til skuespiller Kate Bosworth, mens det i fjor ble spekulert i søt musikk med popstjernen Selena Gomez.

Mer om

  1. Orlando Bloom

Flere artikler

  1. Katy Perry snakker ut om ekskjæresten Blooms nakenbilder

  2. Katy Perry snakker ut om ekskjæresten Blooms nakenbilder

  3. Slutt mellom Katy Perry og Orlando Bloom

  4. Slutt mellom Katy Perry og Orlando Bloom

  5. Katy Perry og Orlando Bloom forlovet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder