GLAMORØS: Salma Hayek elsker å være rik - her på filmpremiere i Cannes tidligere i år. Foto: Pa Photos

GLAMORØS: Salma Hayek elsker å være rik - her på filmpremiere i Cannes tidligere i år. Foto: Pa Photos

Salma Hayek elsker luksuslivet

(VG Nett) Skuespiller Salma Hayek legger ikke skjul på at hun elsker det overdådige livet hun og millionærmannen lever.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL


Pengene har trillet inn for den suksessrike latinoskuespilleren Selma Hayek (44). I tillegg er hun gift med den franske multimillionæren Francois-Henri Pinault (49) - og Hayek unnskylder på ingen måte luksuslivet de lever sammen, skriver US Magazine.

Sammen har ekteparet datteren Valentina (4), og mexikanskfødte Hayek synes ikke minst det er viktig at hun får ta del av luksusen.

MILLIONÆR: Salma Hayeks ektemann, franske Francois-Henri Pinault, er sønn av den franske forretningsmannen Francois Pinault, og god for mangfoldige millioner. Foto: AP

- Jeg skjønner meg ikke på folk med mye penger som ikke tar med barna på dyre restauranter, ikke reiser med dem eller ber dem betale for ting selv når de er unge, sier hun, og fortsetter:

- Det er viktig at barn lærer seg om ansvar og verdier, men jeg syns det er flott at jeg får reise verden rundt med datteren min.

Salma Hayek er nå aktuell som en av stemmene i 3D-animasjonsfilmen «Pus med støvler», hvor Antonio Banderas har stemmen bak katten i hovedrollen.

BILDESPESIAL: Antonio Banderas og Salma Hayek i Cannes

Hayek sier at hun elsker privilegiene rikdommen og berømmelsen fører med seg - alt fra yatch-liv, private fly, eksklusive klær og reiser på første klasse.

Likevel er det én ting hun ikke vil bruke millionene sine på - plastisk kirurgi.

- Jeg har aldri fått noe gjort med ansiktet mitt. Ingen injeksjoner, og heller ingen silikonpupper. Puppene mine er er for så vidt veldig fine, sier hun.

BILDESPESIAL: Salma Hayek på «Frida»-premiere

Salma Hayek har spilt i en rekke filmer og blant annet blitt Oscar-nominert for rollen som den mexikanske kunstneren Frida Kahlo i filmen «Frida» fra 2002.

LES FLERE NYHETER PÅ VG RAMPELYS HER

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder