REDD: Programleder Triana Iglesias forteller om en skremmende opplevelse da hun ble angrepet av en rokke. Foto: Halstein Røyseland Foto:

- Som å bli bitt av en slange

MANZANILLO (VG Nett) Programleder Triana Iglesias var dødsredd da hun ble angrepet av en rokke i Mexico.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Iglesias ble angrepet av den farlige fisken da hun skulle ta seg et bad under en pause i innspillingen av realityserien «Paradise Hotel».

- Jeg skulle egentlig bare løpe ut i vannet. Jeg har hørt at hvis du tramper hardt så skremmer du bort rokkene, men det skal du ikke gjøre, forteller Triana til VG Nett.

Les også:Triana Iglesias til sykehus etter rokkeangrep

Smerter i foten

Det fikk programlederskjønnheten merke på kroppen.

- Jeg kjente det hugget til i foten. Folk sier det er som å bli bitt av en slange. Det gjorde veldig, veldig vondt, forklarer Triana om den skremmende opplevelsen.

- Hvordan opplevde du situasjonen?

- Først trodde jeg at jeg bare hadde tråkket på noe, men så skjønte jeg hva som hadde skjedd. Jeg ble veldig redd, for jeg vet jo at de kan være dødelige, sier Triana.

Ifølge Wikiepdia kan piggrokker være farlige på grunn av den skarpe brodden, men giften er normalt ikke sterk nok til å drepe et mennesk, og det er sjelden at noen dør av et stikk.

Den australske villmarks-kjendisen Steve Irwin (også kjent som «Krokodillejegeren») mistet livet da en rokke stakk ham i hjertet i 2006.

Artikkelen fortsetter.

DØD: Krokodillejegeren Steve Austin døde av et rokke-stikk i 2006. Foto: AP

Antibiotika-kur

Foten til programlederen hovent voldsomt opp etter bittet av den dødelige rokken, men Triana ble tatt godt hånd om på et lokalt sykehus.

- De fikk tatt ut giften og gitt meg et drypp i armen. Nå går jeg på antibiotika, men det greit. Det høres mer dramatisk ut enn det var, sier Triana.

Les også:3500 vil sjekke inn på sex-hotellet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder